NE ŠTEDI SE

Luksuz od 72 milijuna dolara među oblacima: Otkriveno čime se sve goste u kontroverznom privatnom avionu Kylie Jenner

Putnički avion, 2,5 metara širok i 18 metara dug, prilagođen je vlasnici

Privatni zrakoplov Kylie Jenner

 Screenshot/Hulu/instagram

Poznato je da Kylie Jenner uvijek dobro pije i jede, no posebice u svom luksuznom privatnom zrakoplovu.

image

Privatni zrakoplov Kylie Jenner

Screenshot/Hulu

Kako piše Page Six, tijekom posljednje epizode reality showa "Keeping Up with the Kardashians" najmlađa sestra Kardashian pohvalila se skupocjenim pićima i jelima s menija u zrakoplovu. Njezina sestra Kendall Jenner posudila je privatni zrakoplov za putovanje s prijateljicama Hailey Bieber i Justine Skye, a snimkama jelovnika izbliza pokazale su da gosti mogu naručiti namirnice poput azijske salate s piletinom, salate Caprese i bezglutenske piletine Alfredo.

image

Interijer zrakoplova

Screenshot/Hulu

Također, meni s koktelima nudio je margaritu od jagode pomiješanu s Kendallinom markom tekile, votku od ličija, šampanjac od ruže te votku od brusnice.

image

Sjedala s inicijalima

Screenshot/Instagram
image

Interijer zrakoplova

Screenshot/Hulu

Prema the Sunu, Kylie je spomenuti zrakoplov kupila 2020. godine i to za vrtoglavih 72,8 milijuna dolara. Putnički avion, 2,5 metara širok i 18 metara dug, prilagođen je vlasnici i to bež sjedalima na kojima su ispisani inicijali "KJ" i rasvjetom u boji na stropu koja se može programirati da svijetli u različitim nijansama. Letjelica mlade Kylie ima više prostorija, uključujući apartman "za zabavu", glavni apartman, dvije kupaonice, galeriju, prostor za odmor posade, ormar i nekoliko spremišta.

image
Screenshot/Instagram

Podsjetimo, ranije ove godine brojni su osudili Kylie zbog prekomjerene upotrebe zrakoplova, odnosno, letenja i zagađivanja. Privatnim zrakoplovom putovala je iz Camarilla u Kaliforniji do Van Nuysa, također u Kaliforniji. Let 25-godišnjakinje trajao je tri minute, a da se vozila automobilom, stigla bi na željenu destinaciju za sat vremena. Naime, prema stranici Celebrity Jets koja prati kretanje privatnih zrakoplovnih letova slavnih osoba, pet njezinih letova ovog ljeta trajalo je kraće od 30 minuta, a jedan je trajao tri minute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:40