DOSTA MU JE SVEGA

Ljutiti Kanye prijeti: ‘Kim i ja nismo novi Will i Jada, ali javno poručujem da mi djecu ne dirate‘

Reper, koji trenutno hoda s glumicom Juliom Fox, optužio je Kim da ga nije pozvala na rođendansku proslavu njihove kćeri Chicago

Kim Kardashian i Kanye West

 Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia

Dani kad je Kanye West brbljao o svojim problemima u braku s Kim Kardashian bliže se kraju, prenosi Page Six.

Hip-hop i modni mogul u intervjuu je otkrio da ne želi da sad već bivši supružnici postanu kao Will i Jada Smith koji otkrivaju previše detalja iz svog braka te su zbog toga najomraženiji par u Hollywoodu.

"Nećemo postati kao oni jer svi imaju svoje probleme, ali ne pričaju svi o tome", rekao je West u intervjuu za Hollywood Unlocked.

S obzirom na to, reper se dotaknuo igranja igrica Kim Kardashian ​​kada je u pitanju njezin novi dečko Pete Davidson.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Hakoparshakyan/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Dovela si me u 'SNL', a onda predamnom poljubiš tipa s kojim izlaziš i svi kažu: 'O, to je cool'", rekao je.

Kim Kardashian je u listopadu prošle godine, usred njezina razvoda od Westa, gostovala u emisiji "Saturday Night Live", gdje se poljubila s Davidsonom na malim ekranima, a njihov je poljubac bio dio skeča. Nakon nekoliko mjeseci javno su postali par.

U međuvremenu, Ye je također optužio klan Kardashian za otkrivanje informacija o njegovom ljubavnom životu. No, dodao je da će uvijek povući crtu kada je u pitanju njihovo četvero zajedničke djece.

“Mogu ići na ‘SNL’ i zbijati šale na moj račun, mogu podmetnuti priče o onome s kim izlazim, ali jedno ću vam odmah reći, ne igrajte se s mojom djecom”, poručio je.

image

Kanye West i Julia Fox

Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia

"Za koga god da radite - za koga god mislite da obitelj radi - odmah vam kažem, ne igrajte se s mojom djecom", dodao je.

Reper, koji trenutno hoda s glumicom Juliom Fox, nedavno je optužio Kim na društvenim mrežama da ga nije pozvala na rođendansku proslavu njihove kćeri Chicago. No, izvor je ipak otkrio: "Nikad mu nije stala na put da vidi svoju djecu i čini sve da mu omogući potpuni pristup njima."

Fox, koja je, kako se čini, njegova nova muza, pridružila se reperu na na Tjednu mode u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:09