UPIJALI ZRAKE SUNCA

Ljubav iz kriminalnog podzemlja: Kći slavnog engleskog nogometaša u vezi sa sinom mafijaškog bossa?!

Influencerica (18) nedavno se vratila kući s odmora na Ibizi, gdje je Lee viđen kako upija zrake sunca u njezinu društvu

Lilly Ella Gerrard

 Lilly Ella Gerrard/instagram

Kći bivšeg engleskog nogometaša Stevena Gerrarda, Lilly-Ella, navodno hoda sa sinom irskog mafijaškog bossa Liama ​​Byrnea.

Influencerica (18) nedavno se vratila kući s odmora na Ibizi, gdje je Lee viđen kako upija zrake sunca u njezinu društvu, piše The Sun.

Lee (23), čiji je otac šef operacija narkokartela u Britaniji i Irskoj, stajao je leđima okrenut kameri dok je gledao prema moru, a fotografije su objavljene na Instagramu. Tako se može vidjeti i njihov nacrtani portret.

image

Lee Byrne

Instagram/lilly Ella Gerrard

Njegov otac Liam i dalje je glavna meta irske policije koja istražuje navodne aktivnosti kartela Kinahan i bande koju je Visoki sud nazvao ‘Organizirana kriminalna skupina Byrne‘, a na čijem je on čelu. Njegov sin Lee nije upleten u kriminalno podzemlje i prije je hodao s influencericom Daisey O‘Donnell, ali su se razišli početkom ove godine, piše Daily Mail.

image

Lilly-Ella Gerrard

Instagram/lilly Ella Gerrard

Njegov otac Byrne navodno je postao desna ruka Daniela Kinahana u Britaniji nakon što je njegov šogor Thomas ‘Bombarder‘ Kavanagh zatvoren 2019. zbog posjedovanja pištolja za omamljivanje.

Byrne je pobjegao iz Irske nakon što je Ured za kriminalnu imovinu 2019. zaplijenio njegovo bogatstvo vrijedno milijune funti. Također su zaplijenjeni deseci automobila, nakit, bankovni računi i njegova kuća na Raleigh Squareu u Crumlinu, koja je navodno bila opremljena sobom za paniku, što je potpuno sigurna soba koja se zatvara iznutra i u koju se ukućani mogu zavući ako im netko provali, te jacuzzijem.

Za Byrneom se navodno još uvijek traga te se istražuju aktivnosti najviših članova kartela Kinahan. Među zatvorenima je i Byrneov rođak ‘Debeli‘ Freddie Thompson, koji služi doživotnu kaznu zbog pomaganja u izvršenju gangsterskog ubojstva Davida ‘Daitha‘ Douglasa u Dublinu 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:35