NA SVETOM STEFANU

Ljeto još nije gotovo! Regionalne zvijezde uživale na hit partyju na crnogorskom primorju

Za glazbenu podršku sve do izlaska sunca bila je zadužena DJ ekipa koju su predvodili Kristijan Molnar, Ece Ekren i DJ Nikifor
DJ Kristijan Molnar (lijevo); Ivana Knoll (desno)
 Marko Edge

EXIT festival i LuXEvents ovoga vikenda u impresivnoj vili "Geba" na Svetom Stefanu organizirali su ekskluzivan party "Ljeto još nije gotovo", na kojemu su se okupile poznate osobe iz regije.

Na glamuroznom dvodnevnom partyju na crnogorskom primorju zabavljali su se glumice i glumci iz regije - Dragana Mićalović, Bojan Perić, Nenad Okanović, Olja Lević, Milica Majkić, svjetski i europski prvak u kick-boksu Nenad Pagonis, srpska sportašica, fitness model i influencerica Sara Damjanović poznatija kao Sara Tkd, kao i njezina mlađa sestra - tiktokerica i influencerica Anja Damnjanović, Ivana Knoll - jedna od vodećih influencerica i model iz Hrvatske, kao i influencerica Sara Lizatović.

image
Sara i Anja Damnjanović s Ivanom Knoll
Marko Edge

Zabavi su se pridružile i nekadašnja misica Srbije i Crne Gore Jelena Mandić, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Elena Dizdar, srpska manekenka i model Dana Barbara, popularne DJ-ice Daniella da Silva iz Berlina i Lady Lee iz Srbije, zatim srpska travel blogerica Željana Okanović i mnogi drugi. Na večeri prije partyja gostima se pridružio i Dritan Abazović, potpredsjednik vlade Crne Gore.

Za glazbenu podršku sve do izlaska sunca bila je zadužena internacionalna DJ ekipa koju su predvodili Kristijan Molnar, Ece Ekren i DJ Nikifor.

image
vila 'Geba'
Marko Edge
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:58