ČISTI SEKSEPIL

Ljepša strana nogometa: Ovo je TOP 10 supruga i djevojaka nogometaša koje su Euro učinile još zanimljivijim

Za vrijeme nogometnih prvenstava, medijsku pozornost, osim nogometaša, privlače i njihove supruge i djevojke
 Instagram

Eurogroznica trese Stari kontinent, a već je općepoznata stvar da za vrijeme nogometnih prvenstava medijsku pozornost, osim nogometaša, privlače i njihove supruge i djevojke.

A ima ih svakakvih - od onih koje uživaju u pozornosti cijelog svijeta, pa sve do onih koje najradije ne bi izlazile iz kuće od previše publiciteta. Mi smo odlučili malo istražiti te vam donosimo popis deset najljepših supruga i djevojaka nogometaša, koje su svojim pojavama zasjenile akciju na nogometnim travnjacima.

Izabel Kovačić

Svjetska, a naša! Krenut ćemo od domaćeg terena te vam predstavljamo lijepu Izabel, suprugu našeg nogometaša Matea Kovačića. Može se reći da je Izabel u svijetu poznata kao najpopularnija hrvatska wagsica. Supruga igrača Manchester Cityja plijeni pozornost i domaćih i stranih medija svojom ljepotom i poslovnim uspjehom, a mnogi je nazivaju "hrvatskom Shakirom" zbog njezinih poznatih lokni. Bavi se modnim dizajnom pa je tako 2015. pokrenula liniju organskih i eco-friendly baby proizvoda Lunilou. Poslovna ideja rodila se u trenutku kad je otkriveno da njezina nećakinja ima osjetljivu kožu. Posao vodi sa svojom starijom sestrom Ivanom, ali uvijek stigne i biti najveća podrška svojem suprugu. U listopadu 2020. Kovačići su dobili svoje prvo dijete, sina Ivana, koji je carskim rezom rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Nedavno je bračni par razveselio svoje obožavatelje viješću da će dobiti drugo dijete.

Georgina Rodriguez

Georgina je možda i najpopularnija wagsica na ovogodišnjem Euru. Partnerica slavnog Portugalca Cristiana Ronalda njegova je najveća podrška, baš kao i nogometaševa djeca. Model i plesačicu, koju na Instagramu prati gotovo 60 milijuna ljudi, Ronaldo je upoznao 2016., a godinu dana kasnije dobili su kćer Alanu Martinu. Zajedno odgajaju i Cristianovih troje djece, sina Cristiana Ronalda Juniora te blizance Evu Mariju i Matea, koje su rodile surogat majke. Nedavno su dobili blizance, ali je, nažalost, sinčić odmah preminuo. Najmlađoj kćerkici nadjenuli su ime Bella Esmeralda.

Mnogi su predviđali da će i ovo biti samo još jedna usputna avantura slavnog nogometaša, no Georgini je uspjelo ono što nijednoj njezinoj prethodnici nije - osvojiti Ronaldovo srce na duge staze. Njih su se dvoje upoznali kad je on došao u Gucci u kupnju, a među njima su se odmah stvorile "iskrice". Nedugo nakon toga, zatekli su se na istoj modnoj reviji slavnog dvojca Dolce & Gabbana. Portugalac se ohrabrio i nekoliko mjeseci kasnije pozvao je na spoj te se ubrzo rodila ljubav. Prvi su put viđeni zajedno u javnosti u studenome 2016. godine, kada su otišli u Disneyland, a iako se Ronaldo pokušao zamaskirati da ga ne prepoznaju, ubrzo je cijeli svijet brujao o njihovoj vezi. Paparazzi im danonoćno nisu dali mira, a upravo je zbog njih Georgina bila prisiljena dati otkaz u trgovini Gucci, jer bi je svakodnevno čekali ispred nje. Otkrilo se i da su jednom nakratko prekinuli i prestali razgovarati jer je ona postala "tužna i odsutna" kad joj se 2016. razbolio otac. Ipak, uspjeli su prebroditi i tu ljubavnu krizu te je s vremenom postajalo sve jasnije da je njihova ljubav sve jača i jača, a danas o njoj čak postoji i dokumentarna serija.

Sofija Milošević

Jedna od najuspješnijih balkanskih manekenki i modna dizajnerica iz Srbije Sofija Milošević bodri svog izabranika, nogometaša Srbije Luku Jovića, te mu je uvijek najveća podrška. Zanosna ljepotica više je puta naglasila da je Jović "divan muž, otac i sportaš", a njihov stariji sin naslijedio je ljubav prema nogometu od svoga oca. Par je u rujnu 2020. dobio prvog sina Alekseja, a onda im je 2022. stigao i drugi sin, Teodor. To ime na grčkom jeziku znači "Dar od Boga". Luka iz prošle veze s Anđelom Manitašević ima još jednog sina, Davida. Inače, Sofija je vrlo uspješna u svijetu modelinga, pa su iza nje brojne kampanje i revije na raznim kontinentima. Pokrenula je i vlastiti brend "Sofi Milo" koji uspješno napreduje. Njihova je veza na početku bila vruća vijest u Srbiji, s obzirom na to da su Sofiju optuživali da je "razaračica veza" zbog Jovićeve bivše djevojke.



"Krili smo vezu koliko god smo mogli jer je njegova situacija s bivšom djevojkom bila komplicirana, a već su počeli napisi da ja razaram tuđe brakove, što uopće nije bilo točno, jer njih dvoje tada nisu bili zajedno", rekla je tada ljepotica za srpske medije. Luka i Anđela bili su zajedno od 2014. do 2016., a razišli su se u prijateljskim odnosima. Međutim, jedan slučajan susret 2018. očito je bio fatalan, pa je Anđela tada neplanirano ostala trudna, a ubrzo je na svijet stigao maleni David. Iako više nisu zajedno, Anđela je jednom prilikom otkrila kako je nogometaš dobar tata i da često posjećuje svoga sina.

Stephanie Rose Bertram

Šuška se da je 29-godišnja Stephanie Rose Bertram ljepotica koja je uspjela zarobiti srce najboljeg francuskog nogometaša Kyliana Mbappéa. Iako je Mbappé u samoj završnici susreta prvog kola skupine D, u kojem je njegova Francuska pobijedila Austriju 1:0, licem žestoko udario u rame suparničkog igrača i pritom ozlijedio nos, oporavak će mu sigurno lakše teći u naručju ove ljepotice. Iako još nema službene potvrde te romanse, sve se glasnije šuška da su se zagrijali jedno za drugo nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Ta manekenka iz Belgije prve je korake u svijetu modelinga napravila već s 13 godina, a 2015. osvanula je u popularnom magazinu Sports Illustrated. Također, krasila je i naslovnicu "modne Biblije", Voguea. Na Instagramu je prati više od milijun ljudi.

Dhurata Ahmetaj

Zanosna pjevačica i tekstopisac Dhurata Ahmetaj kosovska je pop zvijezda, poznata pod umjetničkim imenom D. Ona je također bolja polovica švicarskog nogometaša Xherdana Shaqirija, koji je porijeklom s Kosova, a koji možda igra i svoj posljednji Euro. Shaqiri inače igra za Chicago Fire. U dvoboju sa Škotskom sjajno je iskoristio krivo dodavanje Ralstona i sjajno pogodio u rašlje za izjednačenje. 31-godišnja Dhurata stekla je mnoštvo obožavatelja zbog svog atraktivnog izgleda i dobrog glasa, pa je na Kosovu velika zvijezda.

Na glazbenu je scenu zakoračila prije više od desetljeća, kad je bila vrlo mlada. Rođena je u Njemačkoj, gdje je i odrastala, a mnoge je zapanjila svojom nevjerojatnom ljepotom. Na Instagramu je prati 547 tisuća ljudi, koje oduševljava provokativnim fotografijama, koje se ne ustručava često objavljivati. O romansi ovog para počelo se šuškati još 2020., a svoj privatni život skrivaju od javnosti.

Tatiana Trouboul

Španjolski vratar David Raya u vezi je s ljepoticom iz Barcelone Tatianom Trouboul. Upoznali su se 2021., a svoju su vezu držali u tajnosti - sve do lipnja 2022. godine. Ona je manekenka koja je ranije radila u jednom noćnome klubu. Nakon što je započela vezu s golmanom Arsenala, dala je otkaz i posvetila se modelingu.

Robyn Emma Keen

Zanosna Robyn Emma Keen djevojka je škotskog reprezentativca Jacka Hendryja. Hendry igra kao središnji branič za klub saudijske profesionalne lige Al-Ettifaq, a Robyn su ranije proglasili "najljepšom wagsicom u Britaniji". Svoju je zahvalnost iskazala onako kako najbolje zna - podijelivši nekoliko seksi fotografija na društvenim mrežama. Ta manekenka može se pohvaliti modnim suradnjama s brendovima kao što su Boohoo, Luxe to Kill i Miss Pap. Studirala je psihologiju na Sveučilištu u Nottinghamu, a vjeruje se da je upoznala Hendryja dok je još bio u Celticu 2018. U svibnju ove godine par je objavio da je Robyn već šest mjeseci trudna.

Katrine Friis

Beauty influencerica i model Katrine Friis podržava svog dečka, danskog reprezentativca Andreasa Christensena tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj. Rođena je 1997. u religioznoj danskoj obitelji, no odrasla je u Engleskoj. Kada je njezin dragi potpisao ugovor s nogometnim klubom Barcelona, spakirala je kofere i otišla s njim živjeti u Španjolsku. Andreas je godinu dana stariji od Katrine, a u vezi su još od 2016. A onda je 2022. stigla najljepša vijest - Katrine je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila da ona i Andreas očekuju dijete. Nakon rođenja sinčića, bili su spremni za novi korak u njihovu odnosu te su se zaručili, a fotografijom zaručničkog prstena pohvalili su se na društvenim mrežama.

Ona ga često bodri na utakmicama, a velika je ljubiteljica dizajnerskih brendova kao što su Harrods, Cartier i Liberty. Često se vozi metroom, a nije joj strano ni poziranje u bikinijima.

Benedetta Boeme

Benedetta Boeme djevojka je talijanskog braniča Riccarda Calafiorija. Čini se da su nogometaš i model u vezi već godinama, a napravili su si i iste tetovaže na rukama "Koi no Yokan", što na japanskom predstavlja "osjećaj ljubavi". 27-godišnja Benedetta privukla je pozornost javnosti kada se talijanska Bologna plasirala u Ligu prvaka, a ona je izašla na teren i iznenadila poljupcem svog dragog pred kamerama. Gesta nije prošla nezapaženo, a mnogi su poljubac uživo protumačili kao "obilježavanje teritorija" pred novinarkom Giorgiom Rossi koja je intervjuirala nogometaša.

Fiorenza Lekstakaj

Bivša Miss Albanije Fiorenza Lekstakaj supruga je albanskog kapetana Elseida Hysaja, koji trenutačno igra za Lazio. Njih su se dvoje upoznali 2013., a imaju sina Elisita. Elseid Hysaj oženio je Fiorenzu 2019. godine, a mnogi su albanski mediji njihovo vjenčanje prozvali "vjenčanjem godine". Bivša misica nerijetko na svojem Instagram profilu dijeli privlačne fotografije svoje zavidne figure, isječke obiteljskog života i luksuzne lokacije koje posjećuje sa svojim suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:02