ISTOPIO SE

Lijekovi ili Melania: Tko je zaslužan za veliku promjenu Donalda Trumpa?

U kolovozu je Trumpova težina navodno iznosila preko 100 kilograma, a u javnost je isplivala kada se predao vlastima

Melania i Donald Trump

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je Donald Trump objavio izvješće svog liječnika u kojem se hvali njegovo "izvrsno zdravlje" i "gubitak kilograma", na internetu se vodi prava rasprava kako je zapravo bivši predsjednik SAD-a izgubio kilograme, prenosi Page Six.

image

Melania i Donald Trump

Douliery Olivier/abaca/Abaca Press/Profimedia/Douliery Olivier/abaca/abaca Press/profimedia

Neki su se pitali je li Trump, kao i većina velikih imena u Hollywoodu, možda odabrao Ozempic ili neki drugi lijek za mršavljenje.

Jedan izvor tvrdi Page Sixu da je manji broj posjeta njegovom restoranu u Mar-a-Lagu na Floridi zaslužan za to, a neki tvrde da je njegova supruga Melania dovela Donalda "u red".

Trump je navodno smršavio "najmanje 13 kilograma", a ljudi iz njegovog kruga kažu da jede zdravije, ali i manje. Doduše, Melaniji također pripisuju njegove bolje prehrambene navike.

image

Melania Trump

Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

U studenom je njegov osobni liječnik, dr. Bruce Aronwald iz New Jerseyja, napisao da mu je "drago izvijestiti da je opće zdravlje predsjednika Trumpa odlično".

- Trump je smanjio svoju težinu poboljšanom prehranom i kontinuiranom svakodnevnom tjelesnom aktivnošću, i to uz održavanje rigoroznog rasporeda prehrane - rekao je Aronwald. Doduše, brojni su bili skeptični prema tim tvrdnjama.

U kolovozu je Trumpova težina navodno iznosila preko 100 kilograma, a u javnost je isplivala kada se predao vlastima u Georgiji zbog optužbi povezanih s njegovim navodnim pokušajima da poništi rezultate tamošnjih izbora 2020. godine. Taj je iznos čak 11 kilograma manji nego što je Trump navodno imao kad je u travnju priveden na Manhattanu.

Dok upućeni inzistiraju na tome da je izgubio kilograme, izvor Page Sixa je rekao da je "čista spekulacija" da Trump uzima lijekove za mršavljenje "kao što su Ozempic ili Wegovy, koji su vrlo popularni u Palm Beachu, gdje svi odjednom izgledaju mršavije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:03