OSUMNJIČEN

Legendarni glumac optužen da je grabio stražnjice i ženama pipkao grudi: ‘Ja? Ma kakvi...‘

Slavni glumac je rekao da su optužbe lažne i da su navodne žrtve izmislile priče

Gary Busey

 Profimedia

Glumac Gary Busey negirao je pred kamerama da je bilo koga seksualno napastovao tijekom horor konvencije u New Jerseyju prošlog vikenda na kojoj se pojavio kao istaknuti gost., prenosi Daily Mail.

Ovog je petka 78-godišnji glumac optužen za seksualni kontakt i uznemiravanje nakon što je jedna žena tvrdila da je glumac na godišnjoj konvenciji "Monster Mania" pitao odakle joj grudi, dok je druga rekla da ju je Busey zgrabio za stražnjicu.

image

Gary Busey

Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Također, policija je primila i dodatni poziv od muškarca koji je rekao da je Busey također seksualno napastvovao njegovu kćer na konvenciji 13. kolovoza, prema dokumentima do kojih je došao TMZ.

Kada mu je prišao fotograf i zamolio ga da objasni svoje postupke, Busey je rekao da su optužbe lažne i da su navodne žrtve izmislile priče.

- Ništa od toga se nije dogodilo. Bila je tu moja partnerica, snimateljica, ja i dvije djevojke. Potrajalo je manje od 10 sekundi i onda su otišle. Izmislile su priču da sam ih seksualno napao. Nisam - rekao je Busey.

image

Gary Busey

Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac je optužen da je pipkao nekoliko žena na konvenciji gdje je navodno približio svoje lice ženskim grudima prije nego što je spomenutoj ženi pokušao otkopčati grudnjak.

- Znači priča nije istinita? - upitao je spomenuti fotograf dok je Busey točio benzin u Malibuu.

- Ništa se nije dogodilo. Uopće nisam bio neprikladan. Imam i očevice - nastavio je Busey.

Glumac je zanijekao optužbe prije nego što je zatražio da se ispriča ženi, rekavši da je moguće "slučajno dotaknuti nekoga po određenom dijelu tijela".

image

Gary Busey

Adam Nemser/Instar Images/Profimedia

Buseyja, koji živi u Malibuu u Kaliforniji, organizatori događaja "Monster Mania" kontaktirali su u vezi toga da se pojavi na trodnevnom događaju od 12. do 14. kolovoza, a policija Cherry Hilla kaže da je Busey neprikladno dodirivao tri žene tijekom davanja autograma te susreta i pozdravljanja.

- Radilo se o kontaktu. Radilo se o dodirivanju - rekao je poručnik policije Cherry Hilla Robert Scheunemann za Philadelphia Inquirer, ističući da je tijekom vikenda stiglo "više pritužbi" na glumčevo ponašanje.

Policija u početku nije identificirala osumnjičenog, ali je nakon toga objavila da je Busey muškarac protiv kojeg se tereti.

Uz Buseyja, na događaju su se pojavili i drugi glumci, uključujući Ralpha Macchia, Toma Skerritta i Veronicu Cartwright.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:09