VELIKA GOŠĆA

LEGENDARNA VANESSA REDGRAVE U ZAGREBU Glumica u četvrtak gostuje u Lisinskom: 'Prije sam pjevala puno bolje nego danas, ali otpjevat ću jednu pjesmu'

 Andrew Winning / REUTERS

Slavna britanska glumica, Vanessa Redgrave, koja je osvojila Oscara za ulogu u filmu ‘Julia’ iz 1977. godine, stigla je u Zagreb!

Kako piše Dnevnik.hr, Redgrave su sa cvijećem dočekali na zagrebačkom aerodromu, a povod njezinog dolaska je gostovanje na koncertu Rade Šerbedžije na kojem će zagrebačkoj publici i nešto otpjevati.

Naime, u četvrtak 22. prosinca Šerbedžija će u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održati glazbeno-scenski događaj pod nazivom ‘Ne boj se, nisi sam’. Obožavatelje će počastiti pjesmama s novog albuma i starim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru. Na koncertu će nastupiti i legendarni Drago Mlinarec.

Dobitnica Oscara, dvaju Zlatnih globusa, dvaju Emmyja i kazališnog Oscara, nagrade Tony, sa Šerbedžijom već dugi niz godina surađuje u radu Kazališta Ulysses.

‘Čula sam da Rade Šerbedžija ima koncert i rekla sam – dolazim. Prije sam pjevala puno bolje nego danas, ali pjevat ću s njim i biti jako sretna. Otpjevat ću jednu pjesmu’, rekla je Redgrave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:14