‘KOBNI BROJ DVA‘

Legenda Manchester Uniteda otkrila što bi moglo okončati njegov brak: ‘Vide me kako noću lutam...‘

Njegova supruga također izbjegava bilo kakve radnje koje bi mogle ublažiti strast među njima, poput ‘broja dva‘...

Kate i Rio Ferdinand

 Instagram/Kate Ferdinand

Engleski umirovljeni nogometaš i legendarni stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand otkrio je bizaran detalj iz svoga braka sa suprugom Kate. Naime, kad supružnici odu negdje na odmor, Rio neće koristiti wc u njihovoj sobi već će, čak i usred noći, otići potražiti neki drugi.

Bivša zvijezda Engleske i Manchester Uniteda (45) rekao je da će radije napustiti njihovu sobu i lutati po hotelu u potrazi za bilo kojim drugim toaletom, čak i ako je jedino dostupan onaj za osobe s invaliditetom.

Bivši nogometaš boji se da bi korištenje njihove kupaonice pokvarilo romansu s 32-godišnjom suprugom, čak i ako ona u to vrijeme nije uopće budna. "Idemo na odmor i znam da imamo svoju sobu. Znam i da postoji hrpa ljudi koji rade kasne noćne smjene i koji su me vidjeli kako hodam po hotelima usred noći tražeći wc za osobe s invaliditetom ili neki rezervni wc, da obavim ‘broj dva‘. Odbijam to napraviti u prostoriji u kojoj boravi i moja supruga. Imam ozbiljan problem", priznao je Ferdinand.

Njegova supruga također izbjegava bilo kakve radnje koje bi mogle ublažiti strast među njima. "Kate nikad u životu nije prdnula. Čak ni ne obavlja ‘broj dva‘. Kad bi prdnula pred a mnom, kunem se da bi među nama bilo gotovo, u romantičnom smislu", našalio se bivši nogometaš.

U razgovoru sa svojim bivšim kolegom Peterom Crouchom u jednom podcastu naveo je primjer svog prijatelja koji je njemu nepojmljiv. "Jedan od mojih prijatelja zapravo je sagradio kuću i, ne mogu ga imenovati jer ćete znati o kome govorim, ali on je postavio dvije wc školjke jednu do druge i njih nazivaju svojim prijestoljima. Toliko su opušteni jedno pred drugim. To je užasno, zar ne?", ispričao je.

Njegovoj supruzi to se jednostavno gadi te je izjavila da "oni o toj riječi uopće ne mogu ni razgovarati."

Par se vjenčao 2019., tri godine nakon što su započeli ljubavnu vezu, a u srpnju su dobili kćer Shae. Kate također ima trogodišnjeg sina Creea te je maćeha Riovoj djeci Lorenzu (17), Tate (15) i Tiji (12). Riova pokojna supruga Rebecca Ellison nažalost je preminula od raka dojke 2015. godine.

Kate je također otkrila da ne planiraju imati više djece jer je ‘pet više nego dovoljno‘ te da se ona ‘nekako snalazi‘ sa svima njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:58