NAKON EUROVIZIJE

Laura Pausini otkrila od čega boluje: ‘Posljednjih šest mjeseci imala sam pune ruke posla‘

‘Ne osjećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na covid-19‘, napisala je Laura

Laura Pausini

 Mark Ralston/AFP

Pjevačica Laura Pausini, ali ovoga puta i voditeljica ovogodišnje Eurovizije, iznenada je nestala iz izravnog prijenosa finalne večeri i zabrinula publiku.

Dan kasnije, na društvenim mrežama objasnila je svojim obožavateljima da joj je pozlilo od stresa, ali sada je otkrila da je pozitivna na koronu te se trenutačno nalazi u samoizolaciji.

"Ne osjećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na covid-19. Iz toga sam razloga u samoizolaciji i ne mogu putovati", napisala je Laura.

"Kakva noć ljudi. Nevjerojatno je koliko ste mi ljubavi poslali iz cijeloga svijeta. Želim vas umiriti i reći da sam dobro. Tijekom finala pao mi je tlak bez ikakvog razloga i morala sam dvadeset minuta odmoriti dok su me liječnici pregledavali, na čemu sam im zahvalna. Posljednjih šest mjeseci imala sam pune ruke posla i zbog svega toga puno stresa, no sretna sam da sam uspjela završiti ovu divnu večer sa svojim partnerima Alessandrom Cattelanom i Mikom, kao i da smo mogli zajedno proglasiti pobjednike Eurovizije, divnu Ukrajinu", dodala je pjevačica i najavila da zbog toga neće moći sudjelovati na koncertu Amor a la Música na Floridi.

"Jako mi je žao što ove subote neću moći pjevati u 'Amor A la Música'. Pripremila sam vrlo poseban show i stvarno sam se htjela susresti licem u lice sa svojim prekrasnim obožavateljima s Floride", završila je objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:27