NOVI ALBUM

Lana Del Rey žrtva provale: Ukradene su joj vrijedne stvari, uključujući i neobjavljenu glazbu

Pjevačica trenutno ponovo snima svoje nove pjesme, ali je priznala da je bilo silno frustrirana što je morala početi ispočetka

Lana Del Rey

 Prj/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica Lana Del Rey obavijestila je svoje pratitelje na društvenim mrežama da su joj laptop, hard disk i čak tri kamere ukradeni iz automobila u Los Angelesu, piše Pitchfork. Uz tehnologiju na kojoj se nalaze master snimke njenog novog albuma koji sada mora ponovno snimiti, kradljivac je uzeo i 200 rukom pisanih stranica namijenjenih za knjigu koju piše za nakladnika Simon & Schuster i obiteljske video zapise od velike sentimentalne vrijednosti.

Kao što je i očekivano, na internetu trenutačno "cure" nove, prethodno neobjavljene Lanine pjesme.

- Molim vas, nemojte slušati glazbu ako je kojim slučajem slučajno čujete jer još nije spremna za izlazak - zamolila je 37-godišnja Del Rey i dodala da je voljela knjigu koju je pisala i na kraju izgubila. Tvrdi da je u knjigu "unijela puno strasti".

- Što se tiče kamkordera, vidjet ćemo što će se dogoditi s tim - naglasila je.

Pjevačica trenutno ponovo snima svoje nove pjesme, ali je priznala da je bilo silno frustrirana što je morala početi ispočetka. Nove pjesma smatra nastavkom albuma "Blue Banisters" iz 2021. godine. Naglasila je da je uvjerena u album koji snima, unatoč ugroženim sigurnosnim faktorima na različitim razinama. Istaknula je da "stvarno želi nastaviti i napraviti najbolji album".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:52