POVRATAK U DOMOVINU

Kylie Minogue se nakon 30 godina vraća u Australiju: ‘Želi što više viđati obitelj‘

Kylie Minogue već je na dokumentima promijenila i adresu za svoja četiri glavna poslovanja
Kylie Minogue
 Zuma Press/Profimedia

Glazbena zvijezda Kylie Minogue vraća se u Australiju nakon 30 godina života u Velikoj Britaniji. U rodnu se zemlju 53-godišnja pjevačica odlučila vratiti kako bi bila bliže obitelji, a odluku je donijela nakon što je u Australiji boravila tijekom lockdowna.

"To je nešto o čemu je dugo razmišljala. Ove godine, kad je bila u Australiji duže vrijeme zbog zabrane putovanja, imala je vremena promisliti gdje želi da joj bude baza. Poput mnogih umjetnika dosta svog života provodi na turnejama ili putujući, pa to i neće biti neka velika promjena budući da ionako ne provodi puno vremena na jednom mjestu. Korona joj je dala dugo razdoblje za razmišljanje o budućnosti, a ona želi što više viđati obitelj u periodu kad ne putuje, pa će joj Australija biti dom", ispričao je izvor blizak pjevačici.

Kylie Minogue već je na dokumentima promijenila i adresu za svoja četiri glavna poslovanja, pa sad ona glasi na Haw-thorn, predgrađe Melbournea. Također je promijenila i svoju adresu kao direktorice iz one u Engleskoj na australsku. Uz pjevačicine roditelje Carol i Rona, Kyliein brat Brendan i sestra Danii također žive u Australiji, kao i nećak Ethan.

No, odluka o preseljenju još je prošle godine bila slabo izgledna. U intervjuu koji je Minogue dala lani u rujnu kazala je kako njezin dečko Paul Solomons ne bi htio preseliti.

"Paul je Velšanin, ali živi u Londonu gotovo 20 godina. Jednostavno ne želi biti smješten u Australiji. Imam britansku i australsku putovnicu, ali mislim da su neki ljudi već zaboravili da sam Australka", ispričala je tada u podcastu Jessie Ware.

No, prema novijim informacijama, 46-godišnji Paul je prošli mjesec napustio svoj posao u Londonu, te će imati više vremena za provesti s Kylie u Australiji, ali i da preseljenje bude lakše izvedivo.
Par je trenutno i dalje u Velikoj Britaniji jer Kylie priprema nove pjesme, ali i radi planove za trajno preseljenje.

"To neće promijeniti ništa bitno u Kylienom životu, osim mjesta koje će zvati svojim domom. Njezina ljubav prema Londonu i Velikoj Britaniji je neupitna, ona će i dalje tu provoditi dosta vremena", naglasio je izvor blizak Kylie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:58