PLAGIJATORICA?

Kylie Jenner našla se na udaru optužbi da je novu liniju odjeće ukrala od dizajnerice u bankrotu

Betsy Johnson je na svojim društvenim mrežama objavila oštri komentar o Kylie (26)

Kylie Jenner Acne Studios

 Instagram

Utjecajna influencerica i poslovna žena Kylie Jenner optužena je da je drugoj dizajnerici ukrala ideje za novu liniju odjeće KHY.

Zvijezda serije Kardashians našla se na udaru kritika Betsy Johnson koja dizajnira za Products Ltd i koja tvrdi da je Kylie preuzela njezine ideje i iskoristila ih kako bi zaradila s novoobjavljenom modnom kolekcijom. Betsy je na svojim društvenim mrežama objavila oštri komentar o Kylie (26), tvrdeći da se guši u dugovima dok Kylie zarađuje od njenog rada.

image

Kylie Jenner

Instagram

Napisala je: "Poslali smo mail Kylie i cijelom njezinom timu @products.ltd. koncept i jezik i linijski list PRIJE 6 MJESECI. ZANIMLJIV KONCEPT KYLIE:...ZANIMLJIVO. Hvala na supotpisu. Je**š tvoju podršku".

Ogorčena dizajnerica zatim je podijelila sliku koja je sadržavala pojedinosti u proračunskoj tablici u vezi s otplatom studentskog kredita. Na fotografiji se vidi da je dužna 48,294.43 funti. Betsy, koja radi kao stilistica, konzultantica i kreativna direktorica te je povezana s brendovima, uključujući Luisa De Javiera i Balenciagu, zatim je nastavila sa svojim napadima.

"Buljim u svoj studentski dug. Naradila sam se za ovo. Kao i mnoga druga djeca iz radničke klase koja su se namučila".

Betsy je naknadno objavila članak o lansiranju Kylienog brenda dodajući emotikone srednjeg prsta preko objave. U posljednjoj objavi podijelila je snimku zaslona poruke od kolege korisnika društvenih medija koja je glasila: "Čekaj seko...zašto me naslov podsjeća na koncept Products Ltd. ?!!!! Jesi li to mislila ili ja griješim?".

Kylie se ne oglašava o optužbama, ali je za The Wall Street Journal razgovarala o svom novom poslovnom pothvatu.

"Kreativno imam tako snažnu viziju o tome kako želim izgledati i što želim raditi i što želim nositi. Zaista mi nitko ne govori što da radim", istaknula je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:24