SVE ZBOG DEČKA?

Kylie Jenner iznenadila fanove jednim detaljem koji svima upada u oči: ‘Ona je u svojoj ‘Dina‘ eri...‘

Kylieni fanovi su opet istaknuli da je na njezin stil utjecao Timothée Chalamet, s kojim je povezuju već neko vrijeme

Kylie Jenner

 Screenshot/instagram/the Kardaashians/

Moguće je da je Kylie Jenner svoju najnoviju stilsku inspiraciju pronašla u filmu "Dina", gdje glumi njezin dečko Timothée Chalamet. U novom traileru za nadolazeću sezonu reality showaw "The Kardashians", 26-godišnjakinja je nosila naboranu, usku bež haljinu s kapuljačom. Na promotivnoj fotorafiji sjedila je na stijeni koja podsjeća na pustinjsku.

Mnogi su se zapitali ima li ovo veze s Chalametom s kojim Jenner povezuju već neko vrijeme.

image

Timothee Chalamet u Dini

Warner Bros. - Legendary Enterta/Christophel Collection/Profimedia/Warner Bros. - Legendary Enterta/christophel Collection/profimedia

On je zvijezda filmova "Dina" u kojima ljudi žive na Arrakisu, vrućem, pješčanom, pustinjskom planetu, i nose odjeću s kapuljačom kako bi ih zaštitila od vremenskih nepogoda.

"Kylie u svojoj Dina eri...", komentirala je jedna osoba video koji je podijeljen na Instagramu.

"Suptilno podržava svog muškarca, to se cijeni", odgovorila je druga.

Ovo podudaranje bi moglo biti samo slučajnost. Jenner je u prošlosti nosila dosta dizajnova s kapuljačom, a i njezina haljina prikladna je temi promotivne fotografije na kojoj svi članovi obitelji nose neutralne nijanse.

Ne bi bilo prvi put da obožavatelji optuže ovu majku dvoje djece da je promijenila svoj stil za Chalameta. Ranije ove godine, Jenner je odgovorila na glasine da se zbog svoje veze promijenila. Naime, komentirala je svoju promjenu, no nije smatrala da je to zbog veze.

"Nemam gustu kosu do stražnjice, nemam ekstenzije trepavica, nemam duge nokte", rekla je za New York Times.

U travnju su se također pojavile lažne glasine da Jenner čeka dijete s Chalametom, nakon što je komičar Daniel Tosh objavio da je vijest čuo od zaposlenice u trgovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:47