ILEGALNE RADNJE

Kriminalna povijest Biancine obitelji: Otac bio u zatvoru, a tu je i gangster koji je za dlaku izbjegao smrtnu kaznu...

Mlada arhitektica privlači pozornost otkad se 2022. godine vjenčala za Kanyea Westa

Bianca Censori

 Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supružnici Kanye West i Bianca Censori u posljednjih su nekoliko dana u centru pozornosti zbog navodnog razvoda, ali i optužbe koju je protiv repera podigla njegova bivša asistentica Lauren Pisciotta. U tužbi je spomenula "seks zabave" koje je reper organizirao, a u kojima je veliku ulogu imala i Bianca. Osim toga je spomenula da je Kanye svojoj supruzi putem poruka rekao da želi imati "seksualne odnose" s njezinom majkom Alexandrom. Zbog toga se počelo pričati i o Biancinoj obitelji koja navodno ne podržava njezinu vezu s Westom.

image

Bianca, Alexandra, Leo i Angelina Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Biancina obitelj ima dugu prošlost ispunjenu kriminalnim djelima, uključujući dilanje heroina, ubojstva i napade na policajce, kako prenosi Daily Mail. Njezin otac i njezina dva ujaka bili su dio kriminalne organizacije, a sva trojica su služili i zatvorsku kaznu. Jedan od njih je izbjegao smrtnu kaznu.

image

Bianca i Alexandra Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Obitelj mlade arhitektice preselila se iz Abruzza u Italiji u Melbourne tijekom 60-ih godina. Tada su Biancin otac i ujaci upali u svijet kriminala, još kad su bili tinejdžeri. Biancin ujak Eris bio je među najozloglašenijim članovima svoje bande te je poznat i kao ubojica koji je za dlaku izbjegao smrtnu kaznu. Erisa su prozvali "melburnškim Al Caponeom", a 1982. godine je bio osuđen na smrt zbog ubojstva Michaela Siderisa. Njega su pak pomilovali te su ga dvije godine kasnije osudili na doživotnu kaznu zatvora, bez one smrtne. Na kasnijim suđenjima su ga osudili i za posjedovanje heroina zbog čega je dobio osam godina zatvora i kaznu od 20.000 australskih dolara.

image

Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Erisa su 1999. godine pustili na neodređeni uvjetni otpust kako bi mogao biti bliže svojim roditeljima. Tada je promijenio svoje ime u Tony Campana. Međutim, 2020. godine je ponovno završio u zatvoru nakon što mu je policija pretresla dom tijekom istrage o njegovoj prevari banke u Queenslandu. Oslobodili su ga svih optužbi, a on se trenutno na sudu bori s policijom koju je tužio zbog klevete.

Njegov stariji brat Edmundo je bio poznat kao "Eddie Capone", a ranije su ga osudili za napad na policajca, krađu i prijetnje.

Biancin otac Leo je 1982. godine također završio u zatvoru zbog posjedovanja heroina. Bio je osuen na pet godina. Uz to je bio osuđen i zbog posjedovanja oružja te municije. Leo je u Melbourneu zaradio ogromno bogatstvo zbog čega je bio na meti protivničke bande. Jedan od članova te bande ga je i napao, stoga su mu dali policijsku pratnju koja ga je štitila.

image

Bianca, Alexandra, Leo i Angelina Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ženski dio Biancine obitelji se pak nije bavio kriminalom. Njezina sestra Angelina bavi se modelingom, a na društvenim mrežama često pokazuje svoje izazovne modne kombinacije, slične onima kakve nosi i Bianca. O njezinoj sestri Alyssiji se puno manje zna jer se ona drži dalje od očiju javnosti, ali je poznato da radi kao medicinska sestra te da ima sina. Njihova majka Alexandra uživa u luksuznom načinu života, a kako prenosi strani medij, često je se može vidjeti u gradu kako se vozi svojim skupocjenim automobilom.

Biancini roditelji nisu oduševljeni kćerinim odabirom partnera. Najviše ih zabrinjava "kontrola koju on ima nad njom", a nedavne glasine o tome da će se razvesti su ih zbunile. Razlog je to što im je Bianca navodno rekla da se planira razvesti od Westa, dok je reper također govorio da je između njih gotovo. Međutim, samo nekoliko dana kasnije su viđeni zajedno u Tokiju, a njezini su roditelji rekli da se osjećaju "prevareno" od strane svoje kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 10:26