BAKA PROTIV UNUKE

Kreće bitka za Elvisovo bogatstvo: ‘Priscilla Presley tvrdi je potpis na oporuci kćeri krivotvoren‘

Lisa Marie, jedino dijete Elvisa Presleya, preminula je 12. siječnja u dobi od 54 godina nakon srčanog zastoja

Priscilla Presley, Lisa Marie Presley, Riley Keough i imanje Graceland

 Profimedia

Priscilla Presley i njezina unuka Riley Keough više ne razgovaraju zbog Priscilline odluke da ospori oporuku svoje kćeri Lise Marie Presley, otkrivaju izvori bliski obitelji.

Riley je oplakivala gubitak svoje majke i slomljena je što se još mora nositi s borbom oko njezina imanja.

- Priscilla je uvjerena da će pobijediti na sudu. Riley i Priscilla trenutno ne komuniciraju, samo preko odvjetnika, objašnjava izvor.

Dok bi Riley (33) radije spor riješila privatno, obje se pripremaju za dugu bitku na sudu. Njezino srce je slomljeno jer zna da njezina pokojna majka ovo ne bi htjela, pišu mediji. Iako Riley nastoji ostati pozitivna, pod velikim je stresom, kaže izvor.

Priscilla (77) naime raspravlja protiv valjanosti oporuke svoje pokojne kćeri, iz koje je bila eliminirana, tvrdeći da se potpis Lise Marie Presley na izmjeni oporuke iz 2016. činio "nedosljednim".

Dok neki kažu da je njezin potez samo "otimanje novca", drugi tvrde da je Priscilla doista "uvjerena da su stari dokumenti krivotvoreni."

image
Chelsea Lauren/shutterstock For Hfpa/Chelsea Lauren/shutterstock For Hfpa

Međutim, prijatelji Lise Marie uvjereni su da bi ona bila ljuta na to što njezina majka pokušava. Zapravo, izvori su ranije ovog mjeseca rekli da majka i kći nisu bile u dobrim odnosima prije njezine tragične smrti.

- Lisa nije htjela imati ništa sa svojom mamom. U biti se otuđila od Priscille posljednjih sedam do osam godina. Razgovarale su samo kada su morale, rekao je njezin prijatelj.

Lisa Marie, jedino dijete Elvisa Presleya, preminula je 12. siječnja u dobi od 54 godina nakon srčanog zastoja.

image
Moviestore/shutterstock/Moviestore/shutterstock

Njezin lijes položen je pored lijesa njezina oca i sina Benjamina koji je počinio samoubojstvo 2020. u dobi od 27 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:03