ARETHA FRANKLIN

KRALJICA SOULA HOSPITALIZIRANA U TEŠKOM STANJU Jedna od najcjenjenijih pjevačica uopće završila u bolnici: 'Slama nam se srce'

 
Aretha Franklin
 Profimedia, AKM-GSI

Legendarna kraljica soula i jedna od najcjenjenijih pjevačica uopće, Aretha Franklin, hospitalizirana je u Detroitu i teško je bolesna, piše Mercury News.

Vijest o ozbiljnom zdravstvenom stanju pjevačice, najpoznatije po hitovima ‘(You Make Me Feel Like) A Natural Woman’, ‘Think’, ‘I Say a Little Prayer’ i ‘Respect’, objavio je novinar Roger Friedman. ‘Ovo je ekskluzivna vijest od koje mi se slama srce, kao i obitelji i prijateljima velike Arethe Franklin. Teško je bolesna i hospitalizirana u Detroitu. Obitelj moli za molitve i privatnost u ovom trenutku’, napisao je.

Obitelj pjevačice navodno se nalazi uz nju u bolnici. Još nije poznato što se točno dogodilo 76-godišnjakinji rođenoj u Memphisu. Ovo nije prvi put da se piše o zdravstvenom stanju Arethe Franklin. Navodno joj je prije osam godina dijagnosticiran karcinom.

‘Franklin se već godinama bori s raznim zdravstvenim problemima. Morala je otkazati niz koncerata prošlo ljeto nakon upozorenja liječnika. Posljednji je put nastupila u studenom prošle godine na humanitarnom događaju zaklade Eltona Johna za oboljele od AIDS-a’, piše BET.

Franklin je imala fobiju od letenja, a to je jedan od razloga zašto posljednjih godina nije često nastupala.

Kao jedna od najuspješnijih pjevačica svih vremena prodala je oko 75 milijuna albuma diljem svijeta. Prvi je snimila sa samo 18 godina, a 1987. postala je prva pjevačica koju su uvrstili u Rock & Roll Hall of Fame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:37