SEKSI U LEOPARDU

Kraljica hip-hopa (53) otkrila ‘divlju stranu‘ u plićaku, fanovi nisu bili spremni na ovo: ‘Izlazi na spojeve sama sa sobom‘

Mary J Blige pohvalila se zavidnom figurom na svom Instagram profilu, a pratitelji su ostali oduševljeni

Mary J Blige

 Instagram/therealmaryjblige/

Pjevačica Mary J Blige (53) privlačila je poglede podijelivši na Instagramu fotografije s tropskog odmora povodom svog rođendana. Stajala je u oceanu do koljena, držala koktel u ruci dok je nosila seksi bikini leopard uzorka.

Dvodijelni bikini pokazivao je njezino isklesano tijelo – snažne noge, trbušne mišiće i ruke. Dugu plavu kosu isplela je u pletenice, a izgled je upotpunila velikim okruglim naušnicama i s nekoliko narukvica.

„Nastavi”, pjevačica je napisala u opis.

Njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezinu utegnutu figuru i hvalili su njezin izgled u komentarima.

„Nisam bio spreman za ovu ljepotu”, jedna osoba je napisala.

„Žene u svojim 40-ima i 50-ima pobjeđuju”, glasio je drugi komentar.

Maryini fanovi bili su oduševljeni kada je nastupala na poluvremenu Superbowla u veljači 2022. zajedno s hip-hop legendama - Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar i 50 Cent.

Iako je dijelila pozornicu s velikim glazbenicima, ona sama već ima titulu „Kraljice Hip Hopa”. Prodala je preko 50 milijuna ploča kroz svoju desetljećima dugu karijeru. Dobila je devet Grammy nagrada, četiri American Music Awards i deset Billboard Music Awardsa.

Što se tiče privatnog života, Mary je prošle godine u ožujku izjavila kako izlazi sama sa sobom.

„Izlazim na spojeve sa sobom”, izjavila je u svom talk-showu „The Wine Down with Mary J. Blige” na BET TV-u. Ranije je bila udata za producenta Kendua Isaacsa (55) od 2003. do 2008. Nisu imali djece zajedno, ali Mary je postala maćeha Kenduovo troje djece iz prethodnih veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:36