ISTRAŽUJU EUROPU

Košarkaška legenda posjetila Crnu Goru i oduševila se: Podružio se i s našim Daliborom

Na odmor je stigao luksuznom jahtom i zadivljen je prizorima, posebice crnogorskim primorjem

Magic Johnson u Crnoj Gori

 Profimedia/twitter/screenshot/

Na svom je Twitter profilu legendarni košarkaš Irvin ‘Magic‘ Johnson podijelio fotografije sa svog putovanja u Crnu Goru gdje je posjetio bivšeg hrvatskog košarkaša Dalibora Bagarića te izrazio divljenje prirodnim ljepotama tog kraja.

Magic je na društvenim mrežema naglasio da je oduševljen ljepotama koje je vidio, da je impresioniran otokom Gospa od Škpjela, a pohvalio se i slikom iz Porto Montenegra. Na odmor je stigao luksuznom jahtom, a uz videozapise crnogorskog primorja, objavio je i nekoliko fotografija sa svojom suprugom, Cookie.

- Uzbudljivo je kad Cookie i ja istražujemo novu zemlju, a ova, Crna Gora, je spektakularna! Ovo je naš prvi put u ovoj zemlji, prekrasna je i luksuzna - napisala je 63-godišnja košarkaška legenda uz fotografije.

Podsjetimo, Magic je boravio u Dubrovniku u kolovozu 2020. te u lipnju 2021. godine, a brojni hrvatski ljubitelji košarke i njegovi pratitelji na društvenim mrežama upitali su ga hoće li se vratiti na Stradun u skorije vrijeme.

image

Magic Johnson

Jeff Haynes/Afp/Profimedia/Jeff Haynes/afp/profimedia

Što se tiče njegove karijere, Magic Johnson slovi za legendu LA Lakersa i NBA lige općenito, a tijekom karijere je osvojio pet titula, tri puta je bio MVP NBA lige, a 12 puta je sudjelovao u All Star utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:26