T.J. MILLER O SUKOBU

Kontroverzni komičar: ‘Više nikad ne bih glumio s Ryanom Reynoldsom. Čudak je i mrzi me‘

Komičar i glumac T. J. Miller neće se pojaviti kao tupavi barmen Weasel u predstojećem filmu "Deadpool 3", jer ne želi više raditi s zvijezdom te hit franšize

T. J. Miller 

 Billy Bennight/The Photo Access/Profimedia

Kontroverzni glumac i komičar T.J. Miller izjavio je kako nije zainteresiran za povratak u "Deadpool 3". Bolje rečeno nije zainteresiran da ikada više radi s Ryanom Reynoldsom čak i ako bi to bio zamoljen. Kako je Miller pojasnio u The Adam Carolla Showu, s Reynoldsom je imao niz "čudnih trenutaka" na setu.

Miller koji je glumio tupog barmena Weasela u prva dva filma te hit franšize i bio upleten u brojne kontroverze tijekom godina, kaže kako misli da ga njegov bivši kolega mrzi i prisjetio se vremena kada je Reynolds navodno tražio još jedno snimanje scene sve kako bi omalovažio Millera pred glumačkom postavom i ekipom filma.

"Kao lik, bio je užasno zao prema meni. Ali i prema meni osobno. Kao da sam ja Weasel. Rekao mi je: ‘Znaš što je super na tebi, Weasel? Ti nisi zvijezda, ali se dovoljno eksponiraš da to bude smiješno. A onda možemo otići i vratiti se pravom filmu‘", ispričao je komičar tu neugodnu scenu.

image

Ryan Reynolds

Swns/Swns/Profimedia

Miller je rekao da ga je to podbadanje iznenadilo.

"Samo sam slušao i razmišljao kako je to čudno, a onda sam izašao sa seta jer su rekli: Rez...?", isprčao je, dodajući kako je i ekipi bilo neugodno nakon toga.

Miller je sugerirao kako je njihova interakcija bila dublja od same dinamike na ekranu. "Upravo zato je to rekao. Zato što uopće nisam smješniji od njega, zar ne? I nisam glumio u više filmova od njega", naveo je glumac.

Miller je rekao da mu je trenutak bio dovoljan da shvati kako je to sve što treba znati o Reynoldsu.

"Bih li ponovno radio s njim? Ne. Ne bih ponovno radio s njim. Želim mu sve najbolje jer je tako dobar u ‘Deadpoolu‘ i mislim da je čudno što me mrzi", čvrsto je ustvrdio Miller kojeg već nekoliko godina prate skandali. Tako ga je jedna žena optužila za seksualni napad 2017. godine, što je on negirao. Godinu dana kasnije, optužen je da je maltretirao kolegu glumca na setu HBO serije "Silicijska dolina", što je također negirao, ali je otpisan iz serije. Također je uhićen 2018. zbog navodne lažne prijetnje bombom dok je bio u vlaku, ali su federalne optužbe kasnije odbačene, a kao presudni razlog za to bila je navedena operacija mozga koju je Miller prošao.

No iako je vrlo izričito tijekom intervjua izjavio kako nikada više ne bi glumio s Reynoldsom kojeg kaže, u stvarnom životu vidi kao "nesigurnog tipa" i silno talentiranog komičara kojeg je slava nakon prvog ‘Deadpoola‘ promijenila, Miller je u jednom trenutku priznao da bi se njegov stav o suradnji s Reynoldsom mogao ublažiti.

"Rekao sam tako nešto i o Michaelu Bayu, a sada smo prijatelji i ponovno bih radio s njim", kazao je prije nego što je dodao da Bay također ima "vrlo specifično mišljenje" o Reynoldsu nakon što su zajedno radili 2019 na filmu ‘6 Underground‘.

Ipak, nije za očekivati ​​da će se Weasel pojaviti u budućim dijelovima ‘Deadpoola‘.

image

Ryan Reynolds i Hugh Jackman

Youtube/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Stvarno ne mislim da biste trebali raditi nešto duže od pet godina. Mislim da bi bilo čudno vratiti se i igrati Weasela 10 godina kasnije. I ne želim im ništa loše. Mislim da bi Reynolds trebao napraviti ‘Deadpool 3‘ i nastaviti snimati filmove. Samo vjerujem da me ne voli i da je na čudan način to izrazio", zaključio je Miller.

‘Deadpool 3‘ u kojem se Hugh Jackman vraća u ulozi Wolverinea u kina bi trebao stići 6. rujna 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:14