NA CRVENOM TEPIHU

Kontroverzna zaštitarka ponovno u središtu skandala zbog rasizma? Najnovija meta joj je K-pop zvijezda

Okrenula se kako bi mahnula obožavateljima samo da bi je problematično osoblje spriječilo rukom i odvelo dalje

Yoona na crvenom tepihu

 Screenshot/X/

Kontroverzna članica osiguranja, odnosno, zaštitarka na crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Cannesu, ponovno je uhvaćena kako se neprimjereno ponaša prema uzvanicima.

Spomenuta djelatnica osiguranja koja se već ranije sukobila s pjevačicom Kelly Rowland i glumicom Massiel Taveras na filmskom festivalu u Cannesu ponovno napada, a ovaj put u središtu pozornosti bila je K-pop zvijezda Yoona.

image

Korean singer YoonA arrives for the screening of the film "Horizon: An American Saga" at the 77th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 19, 2024.,Image: 874521787, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Loic VENANCE/AFP/Profimedia

Loic Venance/afp/profimedia/Loic Venance/afp/profimedia

Naime, 33-godišnja K-pop pjevačica je odlučila pozirati fotografima na crvenom tepihu kada ju je zaštitarka nasilno zaustavila, a snimka sukoba korejske zvijezde i zaštitarke ubrzo se pojavila na X-u.

Prema snimci, Yoona je htjela mahnuti obožavateljima, no spomenuta djelatnica osiguranja spriječila joj je pogled i htjela ju je požuriti u dvoranu.

- Iz videa se može iščitati da je Yoona ljutita, ali ona je to podnijela elegantno i otmjeno - stoji u komentaru ispod videa.

image

Kelly Rowland

Antonin Thuillier/Afp

Za razliku od 33-godišnje Korejke, inače članice grupe Girls‘ Generation, Rowland je reagirala bijesno.

- Žena zna što se dogodilo. Znam što se dogodilo - rekla je za Daily Mail i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

- Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu - dodatno je pojasnila što se dogodilo kada je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio", u crvenoj lepršavoj haljini. Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom osiguranja.

image

Kelly Rowland tijekom svađe sa zaštitarkom

Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia/Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Kelly je reagirala podosta bijesno. Podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. U toj situaciji, činilo se da zaštitarka mahnito odgovara Kelly, koja se oštro okrenula i nastavila svoju tiradu dok se penjala ostalim stubama.

image

Massiel Taveras

Screenshot/x/

Što se tiče Massiel Taveras, nju je pak zaštitarka požurivala unutra te je pokušala zaustaviti pri popravljanju bijele haljine sa šlepom koji je bio ukrašen likom Isusa Krista.

Na snimci se vidi kako zaštitarka rukom sprječava Taveras na sličan način kao i Yoonu, ali se 39-godišnja dominikanska glumica i TV voditeljica ponijela direktnije i ženi pred lice postavila svoju ruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 16:40