ŽELI OSTATI MLADA

Kontroverzna stražnjica u prvom planu: Madonna zatrpala Instagram seksi fotkama i ušutkala hejtere

Slavna 63-godišnja pop legenda pozirala je u raznim pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape te kaput i kapu u vojnom stilu

Madonna

 B4859/Avalon/Profimedia

Madonna (63) svojim provokativnim fotografijama ne prestaje oduševljavati i zabavljati obožavatelje na Instagramu, prenosi Daily Mail.

Tako najvjernije fanove nije razočarala ni ovog četvrtka kada je objavila mnoštvo novih fotografija dok su svjetla reflektora bila usmjerena na njezinu neobično podignutu stražnjicu, za koju se vjeruje da ju je pjevačica korigirala implantatima.

Slavna 63-godišnja pop legenda pozirala je u raznim seksi pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape te kaput i kapu u vojnom stilu. Jedina odjeća koju je nosila ispod kaputa bilo je donje rublje u kojem joj je stražnjica došla do izražaja.

Pjevačica je svoju oskudnu odjevnu kombinaciju prikrila već spomenutim kaputom koji joj je sezao do koljena, a na leđima je debelim zlatnim slovima pisalo 'God Save The Queen'.

Prednji dio kaputa bio je ukrašen s nekoliko metalnih gumba i pribadača, koji su podsjećali na vojničke medalje.

'Problemi s automobilom', napisala je Madonna ispod svoje objave, a dodala je i emojije ključa, čekića, crvenog svjetla i plavog automobila.

Razgolićena Madonna fotografirala se pokraj skupocjenog srebrnog automobila.

Pjevačica je na jednoj fotografiji čučnula pokraj kotača automobila, istaknuvši svoje mrežaste čarape i utegnute noge.

Svoju plavu dugu kosu isplela je u dvije pletenice koje su istaknule njeno besprijekorno našminkano lice.

Na drugoj fotografiji, Madonna leži na haubi automobila dok u zrak podiže svoje crne čizme s platformom, dok ju crno-bijela fotografija prikazuje na leđima raširenih nogu, gdje donje rublje prekriva šeširom.

Na Instagram Storyju podijelila je fotografije na kojima sjedi držeći nešto što je nalikovalo na mjedeni križ.

"Pustite Isusa da vozi", napisala je uz fotografije.

Madonnino razmetanje seksi fotografijama počelo je nakon što se suočila s javnom raspravom o tome je li išla na povećanje stražnjice.

Govorkanja na internetu započela su kad je pjevačica sa svojim sinom Davidom Bandom (16) nastupila u poznatom gay baru Stonewall Inn u New Yorku na Novu godinu, neposredno prije početka 2019. godine.

Iako se obožavateljima svidjela njihova izvedba, mnogi su primijetili promjenu oblika njene stražnjice, a nekoliko njih u komenatarima se smijao pjevačici ili su jednostavno ostali užasnuti.

Nekoliko dana nakon toga, Madonna se obratila onima koji su je prozvali na internetu.

"Ne tražim ničije odobravanje", napisala je te dodala: "Imam pravo sa svojim tijelom raditi isto što i svi ostali. Hvala ti 2019.! Bit će to nevjerojatna godina!! ! #2019 #sloboda #respect #nofear #nodiscrimination".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:42