FINALE EUROSONGA

Konstraktina reakcija na prolaz: ‘Ajde, bre! Jao...‘; fanovi: ‘Srce da mi iskoči, idite, bre, u tri lepe...‘

Završnica druge polufinalne večeri Eurosonga posebno je bila dramatična za susjede Srbe...

Konstrakta je prošla u finale Eurosonga

 Screenshot YouTube

Susjedna Srbija sinoć je proživljavala dramatične trenutke tijekom druge polufinalne večeri natjecanja za pjesmu Eurovizije s obzirom na to da su voditelji ime njihove predstavnice Konstrakte pročitali posljednje od 10 zemalja koje su izborile prolazak u finale. Tako je Srbija postala jedina zemlja iz regije koja će imati priliku boriti se za pobjedu u subotu.

Kada je čula za prolaz i sama Konstrakta reagirala je vrlo simpatično, uhvativši se za glavu i uzviknuvši s osmijehom na licu: "Ajde, bre! Jao... Dobro je, ok je!"

Dramatično proglašenje uzrujalo je i njezine obožavatelje u Srbiji, koji su svoje 'frustracije' dijelili na društvenim mrežama.

"Srce da mi iskoči. Idite bre u 3 lepe", "Posljednjih pet minuta je podrška svemu europskom u Srbiji pala na -126%", "Pa vidite da su poslagali po glasovima, od najmanje do najviše" - glasili su neki od komentara na Twitteru.

Uzbudljivo proglašenje nije propustio komentirati ni brend Metalac, koji stoji iza trenutno najpoznatijeg posuđa Eurosonga: "Umalo ne padosmo sa stolice."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:44