‘MELANIA‘S VISION‘

Konačno se oglasila! Iznenadit će vas prvi javni pothvat Melanije Trump nakon napuštanja Bijele kuće

Bivša prva dama SAD-a prodaje NFT ‘Melania‘s Vision‘, a radi se o akvarelu koji prikazuje njezine oči

Melania Trump

 Ron Sachs/AFP

Bivša prva dama SAD-a Melania Trump objavila je da prodaje NFT 'Melania's Vision', a ovo je njezin prvi javni angažman otkako je napustila Bijelu kuću prije gotovo godinu dana.

NFT 'Melania's Vision' prvi je non-fungible token, odnosno nezamjenjivi token, koji se prodaje na njezinoj novoj platformi, a koja je pokrenuta na američkoj društvenoj mreži Parler. Simpatizeri njezina supruga Donalda Trumpa uglavnom čine značajnu bazu korisnika te društvene mreže.

"Ponosna sam što mogu najaviti svoj novi NFT pothvat, koji obuhvaća moju strast prema umjetnosti, a podržava i moju stalnu predanost djeci kroz inicijativu 'Be Best'. Kroz ovu novu, na tehnologiji utemeljenu platformu, pružit ćemo djeci informatičke vještine, uključujući programiranje i razvoj softvera, kako bi mogli napredovati kada odrastu i napuste svoje obitelji", navodi Melania Trump u svojoj izjavi.

Prvi NFT koji Melania Trump prodaje su njezine oči u akvarelu umjetnika Marca Antoinea Coulona, a uz njega će kupci dobiti i audio-snimku njezine poruke nade. Digitalni NFT bivše prve dame SAD-a košta oko 150 dolara, a u prodaji je od 16. do 31. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:39