FACELIFTING?

Kolegica Simona Cowella otkrila tajnu njegova neprepoznatljivog izgleda: ‘Sjedim mu blizu...‘

Simon Cowell dugo je zbunjivao svoje obožavatelje po pitanju izgleda, toliko da je čak morao zanijekati da je imao facelifting

Simon Cowell

 Itv/supplied By: Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Itv/supplied By: Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Amanda Holden otkrila je što se sve događa u showu "Britan‘s Got Talent" kada je u pitanju izgled Simona Cowella, prenosi Daily Mail. Cowell je dugo zbunjivao svoje obožavatelje po pitanju izgleda toliko da je čak morao zanijekati da je imao facelifting.

image

Simon Cowell

Twitter/

"Sjedim bliže Simonu jer ima posebno osvjetljenje", kazala je Amanda pa dodala da izgleda deset godina mlađe. "Ako misliš da mu sjedim bliže zato što mi se sviđa, nije, to je samo zbog boljeg osvjetljenja", našalila se Holden pa dodala da je Cowell briljantan i da je pored njega zabavno sjediti zato što se zabavljaju crtanjem i igranjem vješala dok čekaju da kandidati stupe na pozornicu.

Prošle se godine Cowell i sam našalio na račun toga što mu se "lice mijenja". Tako je jedan od natjecatelja britanskog talent showa od Rubikove kocke radio lica pa je rekao da je stvarno teško napraviti Cowellovo lice. "Promijenit ću svoje lice... opet", našalio se najpoznatiji član žirija.

image

Simon Cowell i Lauren Silverman

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bio sam malo na botoksu ili čemu već, ali ništa drastično. Nisam bio na faceliftingu. Kad čujem te stvari, iskreno me nasmiju", kazao je Cowell. Britanski mediji pisali su da je Cowell odlučio prestati s tretmanima botoksa kada je njegovo lice ostavilo njegova devetogodišnjeg sina Erica, kojeg ima s partnericom Lauren Silverman, u histeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:42