SLAVNI GLUMAC

Kolegica me lažno optužila da sam je dirao gdje se ne smije, osjećao sam se izdano. Pa prije bih stavio ruku u blender...‘

Kolegica ga je lažno optužila da ju je pipkao dok su snimali scenu seksa, a progovorio je i o borbi s anoreksijom

Christopher Ecclestone

 Justin Tallis/Afp/Profimedia/Justin Tallis/afp/profimedia

Christopher Ecclestone otkrio je da se osjećao "izdanim" kada ga je poznata glumica lažno optužila da ju je pipkao dok su snimali scenu seksa.

Bivša zvijezda ‘Doktora Whoa‘, prisjetila se incidenta iz ranije faze svoje karijere koji je uključivao neimenovanu kolegicu, te otkrio kako je ona tvrdila ekipi da ju je "dirao gdje se ne smije", prenosi Daily Mail.

- Snimao sam scenu seksa s poznatom glumicom, a ona je implicirala, pred ekipom sa seta, da je grabim gdje ne smijem. Jer joj se nisam sviđao. I ne, ne radi se o Nicole Kidman, koja je bila sjajna - prepričao je.

- Imao sam sreću da mi se to dogodilo prije nego što su stvari o Harveyju Weinsteinu izašle na vidjelo, pa nisam bio stavljen u isti koš s njim. Ali nikad se nisam osjećao izdanijim od nekog od kolega nego tog dana. Moram priznati da bih prije stavio ruke u blender nego dirao tu osobu na taj način - objasnio je Ecclestone.

image

Christopher Ecclestone

Kirwin, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Kirwin, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

Ovu je priču ispričao nakon što je krajem prošle godine progovorio o svom mentalnom zdravlju i svojoj borbi s poremećajem prehrane, koju je usporedio sa "zatvorskom kaznom".

- Mislim da se taj problem ne bi dogodio s koordinatorom intimnosti na setu. Mogao sam biti optužen za svašta... Glumci imaju manjak povjerenja zbog zlouporabe istog - dodao je i u svojoj autobiografiji "I Love the Bones of You" po prvi puta objasnio kako se desetljećima borio s anoreksijom.

Otada je ispričao kako je još uvijek bio prilično bolestan kad je pisao svoju autobiografiju, dodajući da mu je žao što je bio tako strog prema sebi u memoarima.

- Sretan sam i uzbuđen što se tiče života, osjećam kako sam si ga uskraćivao ranije - Ecclestone je rekao za The Guardian.

- Poremećaj prehrane bio je zatvor, biti u industriji i osjećati se kao da ne bi trebao biti u njoj djelovalo je poput zatvora. Ne želim da me itko sažaljeva, ali osjećao sam se prilično usamljeno - opisao je situaciju.

Ecclestone je progovorio i o svom "slomu" 2016. godine, koji je uslijedio nakon raspada braka sa suprugom Mischkom, te ispričao kako ga je to iskustvo "humaniziralo". Rekao je da mu je iskustvo prolaska kroz prekid i oporavak od njega dalo više samopoštovanja i omogućilo mu da bude empatičniji prema drugim ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:49