TRAGEDIJA U ALPAMA

Kolege se opraštaju od omiljenog glumca, zadnja objava njegove djevojke slama srce: ‘I tek tako...‘

Prije samo tjedan dana Gaëlle je objavila emotivnu snimku sa skijališta. Sinčić Orso napunio je 6 godina

Gaspard Ulliel i Gaëlle Pietri

 Jacovides-moreau/Bestimage/Profimedia

Tragična smrt talentiranog francuskog glumca Gasparda Ulliela potresla je njegove kolege iz filmske branše.

Glumac koji je smrtno stradao u nesreći na skijanju u francuskim Alpama karijeru je gradio u Francuskoj, ali i Hollywoodu. Uloga u TV seriji 'Mjesečev vitez' u kojoj igra Antona Mogarta iščekivala se s nestrpljenjem.

Ulliel je ozlijeđen na skijalištu La Rosiere te je prebačen helikopterom u bolnicu s teškom ozljedom lubanje. Navodno je do nesreće došlo nakon sudara s drugim skijašem, koji nije ozlijeđen, javljaju francuski mediji.

Tamošnja gorska služba spašavanja izvijestila je da je imala između pet i šest intervencija spašavanja dnevno otkako se snijeg stvrdnuo, prenosi časopis Grazia.

Život zaštitnog lica Chanelova parfema i glumca koji je utjelovio modnog dizajnera Yvesa Saint Laurenta, ugasio se u 37. godini, a iza njega ostaju šestogodišnji sin Orso i dugogodišnja djevojka Gaëlle Piétri, s kojom je bio u vezi od 2013. godine.

Prije samo tjedan dana Gaëlle je objavila emotivnu snimku sa skijališta. Sinčić Orso napunio je 6 godina, pa se manekenka htjela pohvaliti njegovim skijaškim vještinama.

image

Gaëlle Pietri i Gaspard Ulliel

Thomas Samson/AFP

- I tek tako... već 6 godina. Sretan rođendan ljubavi mog života, napisala je ne sluteći da bi se za nekoliko dana mogla dogoditi nezamisliva tragedija.

Mnogi filmaši oprostili su se od prerano preminulog kolege na društvenim mrežama. Glumica Marion Cotillard, koja je bila Gaspardova partnerica u filmu Xaviera Dolana "To je samo kraj svijeta", u oproštajnoj poruci napisala je da su ljubav i svjetlost izvirali iz njega.

- Kako je bilo lijepo poznavati te. Bio si i ostat ćeš čudo od čovjeka. Jako me potreslo kada sam čula da si nas napustio. Putuj u miru, napisala je.

Oglasio se i redatelj Xavier Dolan.

- Gaspardova smrt je nezamisliva, besmislena i toliko je bolno uopće razmišljati o pisanju ovih riječi. Tvoj diskretan osmijeh, tvoje pozorno oko, tvoj ožiljak, tvoj talent, tvoje slušanje. Tvoj šapat, tvoja dobrota. Svaka crta tvog karaktera zapravo je stvorena od svjetlucave slatkoće. Cijelo tvoje biće je preobrazilo moj život. Biće koje sam volio i zauvijek ću voljeti. Slomljen sam tvojim odlaskom, poručio je shrvani Dolan.

Tijekom bogate karijere snimao je s najvećim imenima francuskog filma kao što su Isabelle Huppert, Gerard Depardieu, Audrey Tautou, Leom Seydoux i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 12:37