VIRALAN HIT

Kim o bizarnom susretu sa sestrom: ‘Kendall me dozivala, no nisam mogla vidjeti o kome se radi!‘

Zaključila sam da je to ona po obrisu njezine svjetlucave haljine, rekla je reality zvijezda o trenutku s Met Gale o kojemu svi pričaju
Kim Kardashian
 Eduardo Munoz Alvarez/AFP

Kim Kardashian (40) stoji raširenih ruku, a sestra Kendall Jenner (25) zbunjeno je gleda - ovaj urnebesan trenutak s crvenog tepiha s ovogodišnje Met Gale u New Yorku zabilježili su fotografi, a snimka je postala viralan hit o kojemu se i dalje priča.

Korisnici društvenih mreža odmah su se počeli zafrkavati na račun reality zvijezde, koja je na modni događaj godine došla u bizarnom kostimu kuće Balenciaga. S obzirom da je na glavi imala crnu masku, mnogi su zaključili kako Kim vjerojatno uopće nije mogla vidjeti ništa i nikoga oko sebe.

A ona sama sad je na Instagramu potvrdila takva nagađanja.

- Kendall me dozivala, ali ja nisam mogla vidjeti o kome se radi! Zaključila sam da je to ona po obrisu njezine svjetlucave haljine - otkrila je Kim u Instagram Storyju.

Iako joj se lice na Met Gali uopće nije vidjelo ispod crne maske, reality zvijezda svejedno je provela sate sa svojim osobnim vizažistom Marijem Dedivanovićem.

Inače, za njezin nesvakidašnji outfit rađen po mjeri zaslužna je Demna Gvasalia, kreativna direktorica Balenciage. Mnogi korisnici Twittera usporedili su je s Dementorom iz filmske franšize o Harryju Potteru, a bezbroj memeova u kojima se ismijava njezina modna kombinacija preplavili su društvene mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:37