MLADA BUNTOVNICA

Kim Kardashian priznala: ‘Moja najstarija kći (10) ignorira sestru i braću, ponaša se kao da je jedinica‘

Kim Kardasihan u epizodi svog realityja progovorila je o tome kako se North ponaša, ali i na kakva putovanja vodi svoju djecu

Kim Kardashian i North West

 Profimedia/

Kim Kardashian majka je četvero djece, ali čini se da se najstarija kći North (10) ne druži puno sa sestrom i braćom.

Kardashian (42) majka je North, Sainta (7), Chicago (5) i Psalma (4) koje ima s bivšim mužem Kanyeom Westom, s kojim je bila u braku od 2014. do prekida 2021., a razvod su finalizirali 2022.

Kim je u ovotjednoj epizodi svog obiteljskog realityja otkrila da voli povezati putovanja na koja vodi djecu s njihovim interesima, ali otkrila je i kako se North ponaša kod kuće.

„Osjećam kao da North živi svoj život kao jedino dijete, čini što hoće. Ipak, dvoje najmlađih, Chicago i Psalm, samo su godinu dana razlike pa se drže kao blizanci i stalno su zajedno.”

„Saint voli mlađeg brata i sestru, volio bi i North kad bi se družila s njima, ali ona ne želi, tako da mu želim dati malo pažnje”, rekla je Kim o Saintu.

„Znam da je ‘mamin sin‘ i volim to i znam da te godine neće trajati zauvijek. Već ne želi da ga ljubim kada ide u školu i sram ga je i gleda oko sebe gdje su njegovi prijatelji. Brzo me zagrli i otrči”, kazala je Kim.

image

Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Putuju sukladno interesima djece

Kim voli voditi svoju djecu na putovanja koja ih zanimaju.

„Pokušavam naći što je strast moje djece, pa povezano s time odemo na putovanje. Vodila sam Chicago i njezine prijatelje u San Diego. Svidjeli su im se zoološki vrtovi i Legoland”, kaže o interesima svoje kćeri.

„Srećom, Psalm samo prati. North voli Pariz i modu, tako da sam je vodila tamo”, kaže Kim.

Kim i North putovale su u Pariz kada je bilo finale druge sezone „The Kardashiansa”, a one su bile u gradu svjetla na Paris Fashion Weeku.

„Vodim Sainta i njegove najbliže prijatelje i njihove mame na putovanje u London i Pariz. Mi to zovemo ‘Tura putovanja nogometnih mama‘", rekla je Kim, pa objasnila: „Naši dečki vole nogomet i zaluđeni su igračima kao što su Mbappé, Messi, Ronaldo, Neymar, Saka.”

Kada su se svi ukrcali na avion, Kim im je obznanila sretnu vijest.

„Ekipa, idemo u London, bit ćemo na terenu, upoznati igrače i dobiti dresove.” Veselja nije nedostajalo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:00