GRAND-MA SUTRA

Kim Kardashian: ‘Pete i ja smo se poseksali ispred kamina u čast moje bake‘

‘Sjetila sam se kako je moja baka uvijek govorila da nisi živio ako se nisi poseksao ispred kamina‘, priznala je Kim

Kim Kardashian, Pete Davidson

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian rekla je svojoj 88-godišnjoj baki MJ u zadnjoj posljednjoj epizodi ‘Kardashiana‘ da se seksala sa svojim bivšim dečkom Peteom Davidsonom ispred kamina u ‘njezinu čast‘.

"Pete i ja smo bili u Beverly Hills hotelu prošlog vikenda i satima smo sjedili ispred kamina i razgovarali. I ja sam mu tada rekla, moja baka mi je uvijek govorila da nisi zapravo živio ako se nisi poseksao ispred kamina. I tako smo se onda poseksali ispred kamina u čast tebi", ispričala je posve otvoreno Kim u najnovijoj epizodi reality showa.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Instagram

41-godišnja reality zvijezda dodala je i da je ‘akcija‘ bila ‘stvarno jeziva‘, no njezinu baka samo je zanimalo je li se to dogodilo u predvorju hotela ili u privatnosti hotelske sobe.

"Koliko je jezivo razmišljati o svojoj baki prije seksa", našalila se Kim, na što joj je MJ odgovorila: "Ali i ja sam jednom bila mlada. I ja sam bila mlada."

Kim i Pete svoju su vezu ipak prekinuli nakon devet mjeseci hodanja te su odlučili da će biti prijatelji.

"Jako se vole i poštuju, ali zbog održavanja veze na daljinu i zahtjevnih poslovnih rasporeda doista im je teško održavati taj odnos", otkrio je izvor, prenosi Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:52