KAKVA PREDANOST

Kim Kardashian drastično smršavjela za 21 dan kako bi mogla stati u haljinu Marilyn Monroe

Već se ranije šuškalo da će Kim nositi haljinu koju je Marilyn nosila kad je 1962. pjevala ‘Happy Birthday‘ Johnu F. Kennedyju

Kim Kardashian i Pete Davidson

 Angela Weiss/AFP

Reality zvijezda Kim Kardashian došetala je na crveni tepih Met Gale u stilu klasične filmske zvijezde, noseći kultnu haljinu koju je nosila slavna Marilyn Monroe, a pratnja joj je bio njezin novi dečko Pete Davidson.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/AFP

No, ugurati slavne obline u kultnu haljinu nije bio lak podvig, pa je tako 41-godišnja reality zvijezda otkrila da se natjerala da smršavi 7 kilograma u samo tri tjedna kako bi je mogla odjenuti.

image

Kim Kardashian

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia
image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/AFP

Već se ranije šuškalo da će Kim nositi slavnu haljinu Jeana Louisa, koju je Marilyn nosila kad je 1962. pjevala 'Happy Birthday' američkom predsjedniku Johnu F. Kennedyju, što je u to vrijeme izazvalo popriličan skandal. Ta je haljina koja sadrži kristale nazvana 'najskupljom haljinom na svijetu'.

image

Haljina koju je nosila Marilyn Monroe kada je otpjevala 'Happy Birthday Mr. President' Johnu F. Kennedyju u svibnju 1962.

Frederic J. Brown/AFP

Također je otkriveno da ju je Kim nosila samo nekoliko minuta, jer se presvukla u repliku haljine nakon što je prošetala crvenim tepihom, kako bi se uvjerila da se nije oštetila na Met Gali.

image

Kim Kardashian

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bilo kako bilo, zvijezda SNL-a Pete Davidson odlučio se pak za otmjeno, klasično crno odijelo s tankom crnom kravatom i cipelama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:23