NOVI PROBLEMI

Kim dobila slom zbog posljednjeg Kanyeovog intervjua: ‘Zašto govori o našim privatnim stvarima?!‘

Slavni reper je kupio kuću pored rezidencije svoje bivše supruge kako bi mogao svakodnevno viđati djecu

Kim Kardashian and Kanye West

 Kristin Callahan/Zuma Press/Profimedia

Kim Kardashian (41) uzrujana je zbog komentara svog bivšeg supruga, poznatog repera Kanyea (Ye) Westa (44) koje je iznio u svom novom intervjuu za Hollywood Unlocked, prenosi People.

U razgovoru s Jasonom Leejem koji će biti pušten u javnost u ponedjeljak, West tvrdi da se posvađao sa sigurnosnim timom svoje supruge kad je jednom prilikom ispred škole svoju najstariju kćer. U jednom trenutku, kako reper tvrdi, zaštitari mu nisu dopustili da svoju 8-godišnju kćer North odvede kući.

Izvor blizak Kim Kardashian kaže za People da, iako su mnoge reperove tvrdnje u intervjuu "lažne", Westu zapravo "nije bilo dopušteno da uđe u "zvijezdin dom tog dana, ali kaže da ga osiguranje ipak nije spriječilo da viđa djecu, pokupi ih ili ostavi ispred škole".

"On jednostavno više ne može ući u njezin dom bez njezina dopuštenja", kaže izvor, dodajući da Kim Kardashian "ima pravo na privatnost i pokušava postaviti zdrave granice svom bivšem suprugu".

Potreba za definiranjem granica "postala je neophodna" zbog "nekoliko incidenata" u kojima je West uznemirio obitelj Kardashian, prijatelje i osoblje kada se "nenajavljeno pojavio".

Kardashian i West dijele dvije kćeri — North (8) i Chicago koja je upravo proslavila 4. rođendan te sinove Sainta (6) i Psalma (2). Par je bio u braku više od sedam godina prije nego što je Kardashian podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021.

Izvor kaže da Kardashian nakon njihova razlaza "samo želi zaštititi svoju djecu i osigurati im odličan odnos s oba roditelja". Westova odluka da u nadolazećem intervjuu govori o privatnim stvarima, dodaju, "uznemiruje" njegovu bivšu suprugu.

"Kim želi da djeca imaju čvrst odnos s oba roditelja i da on poštuje granice i strukturu koje je ona postavila", kaže izvor.

U prosincu je časopis People izvijestio da je West kupio kuću pored rezidencije svoje bivše supruge kako bi mogao svakodnevno viđati svoju djecu.

"Ništa me neće spriječiti da budem pokraj svoje djece, ni karijera, ni rastava braka", rekao je Kanye te dodao: "I to je ono što želim da svi znaju."

West je također imao problem s North koja je u studenom 2021. sa svojom majkom otvorila zajednički TikTok profil. No, Kim je ranije rekla da je North dobila granice u pogledu njezine aktivnosti na društvenim mrežama.

"Moja djeca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja", rekao je tada West.

Kim trenutno izlazi s komičarem Peteom Davidsonom (27) dok se Kanye viđa s glumicom Juliom Fox (31).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:17