NA VEČERI KOD MILIJARDERA

Kim (41) uživa s mlađahnim dečkom (28): ‘Jako je zaljubljena, on joj je baš trebao nakon mučnog razvoda‘

Kim Kardashian (41) i Pete Davidson (28) bili su na večeri kod jednog od najpoznatijih milijardera na svijetu, Jeffa Bezosa

Kim Kardashian i Pete Davidson 

 Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Starleta Kim Kardashian (41) i komičar Pete Davidson (28) u utorak su bili na večeri kod jednog od najpoznatijih milijardera na svijetu, Jeffa Bezosa (58), piše People.

Novi par na milijarderovo je imanje došao autom Kim Kardashian, a uočeni su tek nekoliko sati kasnije kad su se s večere vraćali u hotel na Beverly Hillsu.

Poziv na večeru uslijedio je poslije kave Kim Kardashian s Hillary i Chelsea Hilton u kafiću Hot & Cool Cafe u Canoga Parku u ponedjeljak.

image

Kim Kardashian

Gregory Pace/shutterstock

Na kavi se raspravljalo o nadolazećoj dokumentarnoj seriji "Odvažne žene" Chelsea Hilton koja će biti emitirana na Apple+tv. Serija je napravljena prema noveli "Odvažne žene: Omiljene priče o hrabrosti i otpornosti".

Večera kod Bezosa samo je jedna u nizu elegantnih izlazaka novopečenog para. Ranije ovog mjeseca par je snimljen kako, držeći se za ruke, izlazi iz pizzerije Jon & Vinny u Los Angelesu, a kasnije su odlučili otići i na sladoled.

Podsjetimo, Kim i Pete svoju su vezu započeli u listopadu kada su uočeni kako se u zabavnom parku drže za ruke.

"Kim je jako zaljubljena u Petea, a on je prema njoj nježan i drag. Jako uživaju u svojoj vezi", otkrio je neimenovani izvor te je dodao: "Izgledaju puno opuštenije od mnogo parova koji su zajedno duže od njih. Kim je očito jako sretna s njim".

Instagram zvijezda je u braku s Kanye Westom dobila kćeri North (8) i Chicago (4) te sinove Sainta (6) i Psalma (2).

"Poslije lošeg braka i mučnog razvoda s Kanyeom, Pete je upravo ono što je Kim trebala. On ju nasmijava i dobar je prema njoj. Kraj braka bio je jako mračno vrijeme za Kim, a novi dečko joj pomaže da to prebrodi", zaključio je izvor.

image

Kim Kardashian i Kanye West

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:43