MICHELE MORRONE

Khloe viđena u društvu talijanskog ‘pastuha‘ koji se proslavio preko noći: Pričala i o prevari bivšeg dečka

Kardashian i Morrone snimljeni su kako razmjenjuju dodire tijekom zabave na Tjednu mode u Milanu

Khloe Kardashian

 Therealspw/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Reality zvijezda Khloe Kardashian viđena je u društvu talijanskog glumca Michelea Morronea tijekom Tjedna mode u Milanu.

Kardashian je snimljena kako razgovara sa zvijezdom filma ‘365 dana’, talijanskog ‘pastuha‘ koji se proslavio preko noći, a kojeg mnogi nazivaju i ‘najzgodnijim muškarcem na svijetu‘, a zbog njihove prisnosti tijekom razgovora, snimke su ubrzo postale viralne na društvenim mrežama.

Morrone se za ovu prigodu odlučio za svilenu košulju bakrene boje koju je upario s crnim, kožnim hlačama, dok je Kardashian odjenula crni kostim, a preko njega hlačice i korzet optočen dijamantima.

Glumac je u jednom trenutku prislonio ruku na njena leđa dok joj je govorio na uho zbog glasne glazbe, dok mu je ona nježno dodirivala ruku.

Vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je Kardashian viđena kako suspreže suze u nadolazećoj epizodi svoje obiteljske emisije ‘The Kardashians’, dok je objašnjavala koliko je bila šokirana kada je saznala da joj je bivši dečko Tristan Thompson ponovno bio nevjeran dok su čekali svoje drugo dijete.

U novom traileru za drugu sezonu showa reality zvijezda je priznala da je tada prolazila kroz vrlo teško razdoblje te da joj nije bilo lako pokušati se pomiriti s još jednom njegovom prevarom. U prosincu prošle godine par je u tajnosti očekivao sina, kojeg su trebali dobiti uz pomoć surogat majke, a onda se saznalo da je Thompson varao Kardashian s instruktoricom fitnessa Maralee Nichols, koja je također bila trudna s njegovim djetetom.

- Ovo je bilo teško razdoblje u mom životu, ali to je početak nečeg pozitivnog, sretnog i lijepog, zaključila je Kardashian u traileru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:23