CARYS DOUGLAS

Kći slavnog glumačkog para izrasla je u talentiranu ljepoticu: Dobila je svoju prvu veću ulogu, a želi biti baš poput roditelja

Film je na ‘PROOF Film Festivalu‘ u Los Angelesu pa se mlada glumica pohvalila na svom Instagramu

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i Carys Douglas

 Serge Arnal/starface/profimedia/Serge Arnal/starface/profimedia

Kći holivudskih A-listera i sestra poznatog glumca, 21-godišnja Carys Douglas, krenula je također graditi karijeru u Hollywoodu, piše Daily Mail. Inače, Carys je kći Michaela Douglasa i Catherine Zete Jones koji su u 24 godine braka dobili i sina Dylana, a Douglas ima i sina Camerona s Diandrom Luker.

image

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i Carys Douglas

L.urman/starface/profimedia/L.urman/starface/profimedia

Dylan i Carys imaju kratak životopis, dok je Cameron čak glumio uz svog oca u film "It Runs In The Family" 2003. godine. Carysin posljednji film "F*uck That Guy" sada je na "PROOF Film Festivalu" u Los Angelesu pa se mlada glumica pohvalila na svom Instagramu.

Još prije tri godine je Catherine otkrila da se Carys i Dylan žele baviti glumom. "Njihova ljubav prema glumačkom zanatu je toliko jaka... Oni uče politiku i povijest u školi, ali njihova je strast gluma. Nikad se ni s čim nisu profesionalno bavili, ali htjeli bi se baviti glumom", podsjeća Daily Mail da je kazala glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 13:14