SJAJNA JAHAČICA

Kći Brucea Springsteena izborila plasman na Olimpijske igre: Dosad je zaradila skoro dva milijuna dolara

Jessica Springsteen jedna je od najboljih jahačica na svijetu i u Tokiju će po prvi puta predstavljati svoju zemlju o čemu već dugo sanja
Jessica Rae Springsteen
 Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia

Kći Brucea Springsteena, Jessica, izborila je mjesto u reprezentaciji SAD-a u preponskom jahanju za Olimpijske igre u Tokiju 2021. godine, piše Daily Mail.

Jessica, 29, trebala bi jahati konja Don Juan Van de Donkhoeve, 12-godišnjeg pastuha, nakon što je osigurala svoje mjesto u četveročlanom sastavu tijekom natjecanja u Francuskoj prošlog mjeseca.

image
Jessica Rae Springsteen
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ovo će biti prvi put da se Jessica natječe na Olimpijskim igrama - bila je rezerva za sastav u Londonu 2012., a zatim nije uspjela izboriti mjesto u timu za Rio 2016.

Jessica, koja je drugo od Bruceove troje djece sa suprugom Patti Scialfa, početkom ove godine govorila je o svom snu da predstavlja tim SAD-a na međunarodnim natjecanjima.

image
Bruce Springsteen, Jessica Rae Springsteen i Patti Scialfa
Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

'Moj je san predstavljati Sjedinjene Države na prvenstvima, tako da definitivno uvijek radim na tome', rekla je.

'Osjećam da trenutno imam jako dobru skupinu konja koji sjajno skaču, tako da ću se i dalje truditi koliko god mogu.'

image
Jessica Springsteen u Windsoru
Rigi/Backgrid Uk/Profimedia

Jessica, koja je u svojoj jahačkoj karijeri zaradila gotovo dva milijuna dolara, trenutno je na trećem mjestu u SAD-u i 27. na svijetu u svom sportu.

Na Olimpijske igre se plasirala prošlog mjeseca u Francuskoj kada je osvojila Grand Prix s najboljim vremenom od 36,16 sekundi.

image
Jessica Springsteen na natjecanju
Storms Media Group/Alamy/Alamy/Profimedia

Vijest o plasmanu na Olimpijske igre u Tokiju stiže samo dan nakon što se Jessica natjecala ispred kraljice Elizabete na Royal Windsor Horse Showu u Velikoj Britaniji, gdje je zauzela 18. mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:15