MALA NASLJEDNICA

Kći Billa Gatesa rodila prvo dijete: Varate se ako mislite da će živjeti raskošnim životom!

I dok je djed najnovijega člana obitelji ‘težak‘ 107 milijardi dolara, vjerojatno ona neće dobiti mnogo od njegova bogatstva

Jennifer i Bill Gates

 Instagram/AFP

Najstarija kći osnivača Microsofta, Billa Gatesa, rodila je svoje prvo dijete. Međutim, iako je rođena u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, čini se da novorođena djevojčica neće imati raskošan odgoj kakav mnogi očekuju.

Jennifer Gates (26) nedavno je objavila sa svojim suprugom, olimpijskim skakačem Nayelom Nassarom rođenje svoje kćeri čije ime još nije otkriveno.

I dok je djed najnovijega člana obitelji Gates „težak” 107 milijardi dolara, vjerojatno ona neće dobiti mnogo od njegova bogatstva.

Gates je izrazio svoje strahove da će njegova djeca postati „iskrivljena” zbog njegova bogatstva, a čak se jednom zakleo da će koristiti svoju zaradu za „pomoć siromašnima”, a ne vlastitoj djeci.

Dok su odgajali svoju djecu, Bill i njegova bivša supruga Melinda Gates – koji su se razišli u svibnju 2021. nakon 27 godina braka – dali su sve od sebe da njihovo troje djece, Jennifer, Rory i Phoebe, imaju normalno djetinjstvo.

Bill (67) i Melinda (58) zahtijevali su od njih da dijele kućanske poslove što je ravnopravnije moguće, dok im on čak nije dopuštao da imaju mobitele sve do 14. godine.

Bivši par pokušavao je odgajati svoju djecu što je skromnije moguće, ali njihova životna situacija bila je daleko od skromne – odrasli su u vili čija se vrijednost procjenjuje na 131 milijun dolara u Washingtonu, koja je imala sedam kupaonica, šest kuhinja, vlastitu umjetnu plažu, kućno kino, teretanu i sobu za trampolin.

Iako je rekao da želi da njegova djeca „kreiraju vlastiti put” i da neće vidjeti mnogo od njegova bogatstva, svakako su ona imala koristi od toga što su dio bogate obitelji.

Darovao je kćeri Jennifer, koja trenutno studira medicinu, dva luksuzna doma – 16 milijuna dolara vrijednu farmu konja i 51 milijun dolara vrijedan penthouse na Manhattanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:02