NEZGODA NA SETU

Katy Perry na snimanju Američkog idola slučajno pokazala gole grudi i pokrenula nagađanja o trudnoći

Pjevačica je prvu kćer rodila 2020., a već dugo se nagađa da su se ona i njen partner Orlando Bloom tajno vjenčali

Katy Perry

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Katy Perry nedavno se vratila na glazbenu scenu, ali i poslu sutkinje u glazbenom showu "Američki idol", čija se 20. sezona snima na Havajima.

Pjevačica, za koju se nedavno počelo nagađati da je trudna s drugim djetetom, viđena je kako na snimanju nosi bijeli crop top i suknju u istoj boji. Zvijezdi su se ispod majice nazirale gole grudi pa su fotografije ekspresno podigle prašinu na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

Dok se Katy vratila poslu, njen zaručnik Orlando Bloom preuzeo je brigu o njihovoj kćerkici Daisy koja je također stigla s njima na Havaje.

Kasnije je Katy odjenula udobniju kombinaciju, no opet se radilo o crop top izdanju s dugom suknjom s resicama.

Zvijezda je također viđena kako snima video u kojem obraća se svojim obožavateljima.

Katy se prvi put pridružila žiriju Američkog idola 2017., a s njom su u u timu glazbenik Luke Bryan te legenda Lionel Richie.

Ryan Seacrest, koji sudjeluje u poznatom showu još od početka emisije 2002. godine, zakođer je primijećen u društvu pjevačice.

image

Luke Bryan, Katy Perry i Lionel Richie

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Katy je prvu kći Daisy Dove rodila 26. kolovoza 2020. godine, a otad govori kako ju je majčinstvo naučilo važnosti bezuvjetne ljubavi.

"Kao izvođač, uvijek sam se oslanjala na ljubav i prihvaćanje iz vanjskog svijeta, i to vas ponekad može pokolebati", rekla je.

"Kad imate dijete, imate nekoga tko vas gleda i ne zna ništa o vašem životopisu, ne zna ništa o vašem bankovnom računu, ne zna ništa, ne mari i samo vas voli", dirljivo je zaključila.

Katy i Orlando nedavno su proslavili treću godišnjicu veze, a glumac je pjevačicu zaprosio tijekom vožnje helikopterom. Ona je tu njegovu gestu nazvala "potezom Jamesa Bonda".

"Sletjeli smo na krov u Los Angelesu i tamo je bila cijela moja obitelj i svi moji prijatelji. Bilo je predivno", priznala je.

Već se nekoliko puta nagađalo da se slavni par vjenčao u tajnosti, no oni tvrde kako su svadbu zbog pandemije odgodili već nekoliko puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:50