BEZ DOPUŠTENJA

Katy Perry i njezin tim pod istragom zbog novog spota: Snimali na zaštićenom području Balearskih otoka?!

Pjevačica je objavila novu pjesmu ‘Lifetimes‘ uz koju je snimila i spot. Sad se zbog spota našla u problemu

Katy Perry

 YouTube

Američka pjevačica Katy Perry je prije pet dana objavila novu pjesmu "Lifetimes", a uz nju je snimila i spot. Kako piše El Pais, zbog tog je spota, koji je snimala na Balearskim otocima, Katy sad pod istragom.

Odjel za okoliš regionalne vlade Baleara otvorio je istragu zato što Katy i njezin produkcijski tim nisu tražili odobrenje za snimanje spota. Isto tako, istražuju jesu li tijekom snimanja oštetili zaštićene dine na otočiću S‘Espalmadoru. U spotu se može vidjeti Katy koja pleše na različitim lokacijama, a jedna od njih je područje omeđeno užadi što pokazuje da je to isto područje zabranjeno.

image

Katy Perry

YouTube

Kako piše na turističkoj web stranici Baleara, dine Esplamadora su najbolje očuvani sustav dina na otocima te imaju veliku ekološku vrijednost. Odjel je istaknuo i da njihove radnje ne predstavljaju zločin protiv okoliša, nego povredu jer se snimanje videa i fotoreportaža može odobriti uz zahtjev.

image

Katy Perry

YouTube

Inače, Katy je nedavno objavila i spot za pjesmu "Woman‘s World" koji se brojnima nije svidio. Poručili su pjevačici kako pjesma i video imaju zbunjujuću poruku i "pretjerano seksualiziran ton". U spotu se pojavio i kontroverzni producent Dr. Luke, kojeg je ranije Kesha optužila za fizičko, seksualno i emocionalno zlostavljanje, što su brojni kritizirali. Međutim, pjevačica je rekla kako je video sarkastičan i satiričan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 19:23