ZASITILA SE GRADA

Kate Moss pobjegla u svoju seosku vilu: ‘Imam deset spavaćih soba, ali spavam vani‘

Otkad je svjedočila za Johnnyja Deppa, mediji se ne mogu zasititi jednom slavne manekenke koja je divlji život zamijenila seoskom idilom

Kate Moss

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ne stišava se bura oko svjedočenja manekenke Kate Moss na suđenju njenog bivšeg dečka Johnnyja Deppa protiv Amber Heard.

Nakon što je Amber Heard u iskazu opisala kako je Depp njezinu sestru Whitney Henriquez gurnuo niz stepenice dok je pokušavala smiriti sukob između nje i Deppa, istaknula je i kako je on jednom prilikom tijekom odmora s Kate u Jamajci i nju gurnuo niz stepenice.

"Izlazili smo iz sobe, Johnny je hodao ispred mene. Dok sam izlazila van poskliznula sam se i pala niz stepenice. Počela sam vrištala jer nisam znala što mi se dogodilo i sve me boljelo. On je dotrčao kako bi mi pomogao, odnio me u sobu i pozvao liječničke", rekla je Kate Moss na sudu i porekla optužbe od Amber.

"Nikada me nije gurnuo, udario niti bacio niz stepenice", jasno je poručila manekenka.

I dok Kate već dulje skriva svoj privatni život, doznalo se da je prošle godine zamijenila gradski život selom, nakon što je prodala svoj dom u Londonu i trajno se preselila na seosko imanje u Little Faringdonu.

image

Lottie Moss

Tada je otkrila koliko voli život na selu, rekavši za Times: "Radim stvari koje nikad ne bih mogla učiniti u gradu - spavam na otvorenom i kuham na vatri, sve ono što, odrastajući u Croydonu, nisam radila. Kao da prolazim kroz još jedno djetinjstvo ili sam dio družine iz knjiga "Pet prijatelja". Te jednostavne stvari čine život boljim, zar ne?"

Njezina seoska vila ima deset spavaćih soba.

U međuvremenu, njezini prijatelji i obitelj podijelili su niz fotografija zadivljujućeg doma supermodela koji prikazuje luksuzne stvari, uključujući portret kraljice i dnevni boravak obojen tamnocrvenom bojom.

image

Lottie Moss

Njezina mlađa sestra Lottie Moss je na svom Instagram profilu podijelila brojne fotografije, uključujući raskošni vrt i pješčanu stazu. U središtu jedne sobe je crvena sofa s cvjetnim uzorkom, a zidovi su puni polica na kojima su brojne knjige.

Međutim, Kate je otkrila kako je njezina omiljena prostorija u vili njezina kupaonica, rekavši: "Moja kupaonica na selu moje je utočište."

image

Lottie Moss

Odluka da naglo proda svoju vilu u sjevernom Londonu iznenadila je njezinu kćer Lilu Grace, koja je tamo provela više od pola života, kao i ostatak obitelji.

Poznato je da je supermodel kupila nekretninu prije više od deset godina za 2 milijuna funti, iako je do prošle godine bila na relaciji između Cotswolda i doma u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:03