OBITELJSKA DRAMA

Kate Moss na rubu očaja zbog sestre: Divlja Lottie iz klinike za ovisnosti objavljuje gole selfije

Obiteljski izvor za britanske medije rekao je kako čak ni Kateina kći Lila (19), ne želi imati nikakve veze s Lottie

Lottie Moss ima profil na OnlyFans gdje promovira seksi donje rublje

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Zvijezda OnlyFansa, 24-godišnja Lottie Moss, manekenka i mlađa polusestra slavnog supermodela Kate Moss (48) ne prestaje sa skandalima, čak ni dok je u klinici za odvikavanje od kokaina.

Atraktivna plavuša sada je naljutila svoju slavnu sestru jer je na Instagramu objavila čitav niz polugolih fotografija i to ravno iz rehabilitacijskog centra u Arizoni gdje je nedavno zaprimljena. No umjesto da se liječi Lottie se očito dobro zabavlja i usput provocira.

Objavila je, naime, tri fotografije na kojima je odjevena u oskudan bikini od pliša, a samo četiri dana prije, Lottie je pozirala u toplesu, ne noseći ništa osim oskudnih crnih tangi dok se izvalila na kauč, a grudi je prekrila nacrtanim simbolom. Pored nje je bio mali bijeli pas, a u opisu je stajalo - 'Dođi, lezi sa mnom'.

Očito je Lottie divlja baš kao što je njena starija sestra Kate nekad bila. A govorimo o ženi koja je desetljećima bila prozivana divljakušom modne scene. Nekoć su je nazvali "Kokain Kate", nakon što su je fotografije iz 2005. prikazivale s crtama droge i litrama votke.

Obiteljski izvor za britanske medije rekao je kako čak ni Kateina kći Lila (19), ne želi imati nikakve veze s Lottie zbog njezinih nestašluka, a Lottein otac, Peter Moss je za The Sun potvrdio da se njegova kćer osjeća 'baš dobro' na rehabilitaciji. Pratitelji na društveni mrežama optužili da se više usredotočila na dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama nego na oporavak.

Klan Moss i dalje je utjecajan na modnoj sceni. Lila je novo lice Fendija i također je nosila revije za Marca Jacobsa. Kate je još 2018. godine za časopis 'Today' rekla da joj prepušta odluku o tomu želi li ući u modnu industriju. Odgovor je očito da.

Uz sve to Lottie je na TikToku podijelila videa u kojima objašnjava da se liječi od "ovisnosti o drogama". Pozivajući se na HBO-ovu seriju 'Euphoria', koja se bavi srednjoškolcima koji su ovisnici o drogi, Lottie je dodala: 'Mislim da sam euforiju shvatila previše doslovno'.

Prvih nekoliko godina, Lotteina manekenska karijera bila je vrlo uspješna, ali to je stalo zbog divljih noćnih provoda i skandala. Rekla je da zarađuje više od 95.000 dolara mjesečno na Only Fans, gdje se ponekad pojavljuje potpuno gola, ali i priznala je da joj je teško živjeti u sjeni svoje starije sestre.

image
Planet Photos/Planet/Profimedia

'Teško je kad ti je sestra Kate Moss i kad te uspoređuju s njom', rekla je za podcast Private Parts.

Slučaj je komentirao i Lottein prijatelj: 'Ona je slatka djevojka, ali je izgubljena. Mislimo da se drogira samo da bi imala više samopouzdanja. Njezin pravi problem je potreba za odobravanjem i pažnjom i neće joj biti bolje dok ne nađe malo samopoštovanja'.

image

Kate Moss ljuta je na sestru iako je i ona jednom imala nadimak "Cocaine Kate"

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Lottie je i dalje ostala aktivna na društvenim mrežama i nastavlja s prodajom sadržaja starijih od 18 godina na OnlyFans, unatoč pokušaju promjene stila života. Prošle godine se pohvalila kako se pridružila stranici za odrasle Only Fans, na kojoj će, najavila je ponosno, "prodavati i svoje seksi rublje". Ovo nije prvi put da Lottie naplaćuje eksplicitan sadržaj koji sama stvara, u veljači prošle godine otkriveno je da se mlada manekenka prijavila na platformu za odrasle Glow, na kojoj članovi mogu povećati svoj prihod prodajom provokativnih fotografija i videozapisa obožavateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:00