SRETNA I ZDRAVA

Kate Middleton viđena u javnosti, s Williamom je otišla u poljoprivrednu trgovinu: ‘Ovo je dobar znak...‘

Mnogi zbog ove vijesti vjeruju da princeza poduzima prve korake za povratak službenim kraljevskim angažmanima

Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Javnost, koja je zabrinuta za zdravlje princeze od Walesa, može odahnuti jer, kako prenosi Daily Mail, Kate Middleton je izgledala sretno, zdravo i opušteno tijekom odlaska u lokalnu poljoprivrednu trgovinu. "Nakon svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što sam ih vidio tamo. Kate je bila u kupovini s Williamom i izgledala je sretno i dobro", rekao je izvor koji je kraljevski par sreo po prvi put u javnosti od princezine operacije abdomena.

"Djeca nisu bila s njima, ali ovo je dobar znak jer je princeza bila dovoljno zdrava da dođe do trgovine", kazao je izvor. Iako kraljevski par nije fotografiran, mnogima je ova vijest ohrabrujuć znak da princeza poduzima prve korake pri povratku službenim kraljevskim angažmanima.

image

Princ William i Kate Middleton

Frank Augstein/Afp

Ponovno se nagađa kada će se Kate Middleton vratiti svojim dužnostima - neki vjeruju da će to biti na sami Uskrs, neki da će biti poslije Uskrsa, a neki vjeruju da će se princeza vratiti kraljevskim dužnostima čak prije Uskrsa. Ipak, izvor iz palače nije potvrdio nagađanja pa ćemo još neko vrijeme morati pričekati.

Odsutnost Kate Middleton uzburkala je društvene mreže i u mnogima probudila teoretičare zavjera, pa su tako jedni tvrdili da je Kate zapravo u komi, drugi da je sudjelovala u showu "The Masked Singer", a neki su pomislili da je izbačena iz kraljevske obitelji.

"Ono što se događa je točno ono što su rekli da će se dogoditi - provest će dva tjedna u bolnici i vratiti se nakon Uskrsa", rekao je izvor blizak kraljevskom paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:30