NAUŠNICE I OGRLICA

Kate Middleton i Meghan Markle odale počast kraljici na sprovodu sitnim detaljima

Kraljica je godinama posuđivala i poklanjala nakit članicama kraljevske obitelji

Kate Middleton

 Tim Goode/Pa Images/Profimedia

Nova princeza od Walesa, Kate Middleton i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, odale su počast kraljici Elizabeti II. noseći na sprovodu njezin nakit.

Kate je nosila par naušnica i bisernu ogrlicu, oboje iz kraljičine osobne kolekcije.

image

Kate Middleton

Tim Goode/Pa Images/Profimedia

Kraljica je prethodno nosila upečatljivu ogrlicu u Bangladešu 1983., a bahreinske biserne naušnice bile su poklon kraljici za njeno vjenčanje 1947. Kate je također nosila ogrlicu i naušnice na sprovodu princa Philipa 2021. godine, a viđena je i s bisernim naušnicama na proslavi kraljičina platinastoga jubileja u lipnju.

Pokojna monarhinja je isprva nosila te naušnice na svom srebrnom jubileju 1977., a prvi put ih je posudila Kate kada je otišla u Nizozemsku na svoje prvo samostalno putovanje u inozemstvo u listopadu 2016.

Kraljica je godinama posuđivala i poklanjala nakit članicama kraljevske obitelji, dopuštajući Kate da nosi Cartier Halo tijaru kada se udala za princa Williama 2011. godine.

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, također je odala počast kraljici noseći njen nakit na sprovodu. Meghan je nosila naušnice s biserima i dijamantima koje je dobila na poklon od nje.

image

Meghan Markle

Adam Gerrard/Afp

Kraljica je bila poznata kao obožavateljica bisernih dodataka, a činilo se da su naušnice koje je dala Meghan bile manja verzija jednog od njenih parova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:42