ČOVJEK UČI...

Kate i William nisu oduvijek savršeno usklađeni: Jednu mu stvar princeza nikada neće oprostiti

U dijelovima intervjua u podcastu na BBC Five, princ je otkrio čime je na početku veze naljutio suprugu

Kate i William

 I-images/Zuma Press/Profimedia/I-images/zuma Press/profimedia

Britanski princ William i njegova supruga Kate, budući kralj i kraljica Ujedinjenog kraljevstva, poznati su kao iznimno skladan i usklađen par. A na tome su, čini se, morali poraditi, barem kada su u pitanju - pokloni.

To se može čuti u nedavno objavljenim dijelovima intervjua koji je princ od Wallesa još 2020. godine dao u podcastu Petera Coucha na BBC Radio Five Live. Princ je tada priznao kako je na početku njihove veze poklonio Kate nešto što je mrzila iz dna duše i što mu nikada neće oprostiti.

- Jednom sam supruzi poklonio dvogled. Nije to zaboravila, a ni meni ne dopušta da zaboravim do današnjih dana. Bilo je to na početku naše veze - rekao je William i dodao - Mislim da je tada shvatila da sam pravi za nju.

Nažalost, princ nije objasnio zašto se odlučio za takav poklon niti u kojoj prilici mu se dvogled činio kao savršen dar. Kate mu je očito oprostila, par je nedavno proslavi 12 godina braka u kojem su dobili troje djece - Georgea (9), Charlotte (8) i petogodišnjeg Louisa.

image

Princ William i princeza Kate

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Također, čini se da je njihov odnos bolji no ikad. Prije mjesec dana, kada su njih dvoje posjetili zajedno Birmingham pozdravili su se s kraljevskim fanovima. Jedna je gospođa pozdravljajući se s princem rekla kako "Kate ima nevjerojatan outfit" i kako je "predivna". "Ona je uvijek predivna!", odgovorio je princ ponosno i oduševio obožavatelje njegove obitelji koji su svoje oduševljenje spremno podijelili s medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:10