NOĆ PUNA DRAME

Kaos na početku Sanrema: Blanco porazabijao pozornicu, a Chiara Ferragni zgrozila haljinom

Dok je prošlogodišnji pobjednik festivala Blanco predstavljao novu pjesmu, došlo je do tehničkih problema

Blanco na Sanremu

Na pozornicu se popeo kao zvijezda, a ispraćen je glasnim zvižducima cijele dvorane. Pjevač Blanco je svojom novom pjesmom ‘The island of roses‘ sinoć trebao obilježiti prvu večer Sanrema, ali je nastup završio kao glavni negativac. Naime, tijekom izvedbe došlo je do tehničkih problema sa zvukom, pa je iznervirani Blanco nogom počeo šutati ružičnjak postavljen na pozornici. Ubrzo je pozornica izgledala potpuno uništena.

Do kraja nastupa publika ga je žestoko izviždala, a on se počeo opravdavati.

- Nisam se mogao čuti u slušalicama pa sam se samo želio zabaviti. Lijepa stvar u glazbi je zabava, govorio je na kraju. Publika je međutim ostala u šoku, a talijanski mediji incident nazivaju jednim od najgorih u povijesti festivala.

Uz Blancov neobjašnjivi ispad, svi su prve večeri pričali i o stylingu slavne talijanske blogerice Chiare Ferragni. Pojavila se na pozornici u haljini koja je na prvi pogled ostavljala dojam kao da je prozirna te da se kroz nju vidi Chiarino golo tijelo. Riječ je optičkoj varci, naime, na haljini je nacrtano golo žensko tijelo, a komentari su podijeljeni - jedni hvale hrabri styling, drugi su zgroženi neukusom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:18