PROCURILI DETALJI

Kanye West suprugu varao s pjevačicom: ‘Kim je bila očajna, krivila je sebe i svoj izgled‘

Reperova nevjera potresla je reality zvijezdu, a dogodila se odmah nakon što je ona rodila njihova sina Sainta
Kim Kardashian
 E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavni reper Kanye West varao je sada već bivšu suprugu Kim Kardashian s pjevačicom A-liste, otkrio je izvor blizak slavnoj obitelji.

Reperova nevjera potresla je reality zvijezdu, a dogodila se odmah nakon što je ona rodila njihova sina Sainta (5). "Kanye je prevario Kim s pjevačicom A-liste. U vrijeme kada se ta afera dogodila, Kanye je živio u svom momačkom stanu u Hollywoodu jer mu je tako studio bio bliže, pa u to vrijeme nije dolazio kući provoditi vrijeme s Kim i njihovom novorođenom bebom. Tada je uglavnom dokasna partijao u svome studiju. Bilo je to teško razdoblje za njih", rekao je blizak izvor za The Sun.

"Kim se nije osjećala dobro i nije bila sva svoja - morala je dojiti, nakupila je višak kilograma, beba je bila u sobi, imala je svoju jutarnju rutinu vježbanja i bila je na raznim dijetama - a Kanye je puno izbivao iz kuće", dodao je. Cijela ta afera bila je vrlo stresna za zvijezdu reality showa "Keeping Up With The Kardashians".

image
Kim Kardashian
E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Kim je bilo vrlo teško jer je tek rodila, borila se sa svime i bila je uvjerena da ju je Kanye prevario jer više nije izgledala kao prije - to joj je stvaralo veliki pritisak, a upravo je tada bila i najranjivija. To je bilo baš jako tužno. Krivila je sebe i zarekla se da će iz svega toga izaći zgodnija nego ikad", objašnjava izvor blizak slavnom paru.

Kanye je prevaru opisao u svojoj novoj pjesmi "Hurricane", objavljenoj na najnovijem albumu "Donda", nazvanom u čast njegove majke. "Evo me s novom ženskom... I dalje sam igrač nakon dvoje djece", riječi su njegove nove pjesme. Reperovi su najbliži suradnici navodno znali za prevaru.

image
Kim Kardashian i Kanye West
Jason Merritt/radarpics/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Nije bila nikakva tajna među njegovim suradnicima da je Ye varao Kim nakon što se Saint rodio. Na svojoj Saint Pablo turneji govorio je o tome pred cijelim timom, priznao je da je spavao s raznim djevojkama svojoj supruzi iza leđa. Čak je priznao da je spavao s groupie djevojkama i išao je u sulude detalje o njihovim seksualnim seansama, bio je vrlo slikovit u objašnjavanju", dodao je izvor.

Oni koji su ga već dobro poznavali, samo su zarili glavu među ruke i nervozno se smijali, a novi članovi njegova tima slušali su repera vidno šokirani. Nitko nije mogao vjerovati što govori pred svima, činilo se kao da ima još jednu svoju 'manijakalnu epizodu.' "Kasnije je pričao gluposti i ljudi su ga pokušavali smiriti i staviti pod kontrolu. Bio je to zapravo prizor koji ti slama srce kad ga gledaš jer je bilo očito da je Kanyeu jako loše i da mu je trebala pomoć", prisjetio se izvor.

Kim Kardashian podnijela je zahtjev za razvod u veljači ove godine, nakon gotovo sedam godina braka. Bivši supružnici imaju četvero djece - osmogodišnju kćer North, petogodišnjeg sina Sainta, trogodišnju kćer Chicago i dvogodišnjeg sinčića Psalma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:17