TRAŽI 11 MIL. DOLARA

Kanye West prodaje ranč u Wyomingu koji mu je izazvao brojne trzavice u braku s Kim Kardashian

Reper se, naime, želio ondje preseliti s čitavom obitelji, ali reality zvijezda žestoko se protivila toj ideji
Kanye West i njegov ranč u Wyomingu
 Hayden Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Kontroverzni reper Kanye West odlučio je prodati svoj ranč Monster Lake u Wyomingu za 11 milijuna dolara, nakon što je kupio ljetnikovac u Malibuu za koji je izdvojio čak 57 milijuna dolara. Inače, ranč je kupio 2019. za tri milijuna dolara nižu cijenu, a u Wyoming se reper i otac četvero djece preselio 2018. kako bi radio na svom projektu Wyoming Sessions koji je iznjedrio pet albuma uključujući i "Ye".

No glazbenik nije stao samo na jednom ranču, već je u toj središnjoj saveznoj državi SAD-a kupio i 14 milijuna dolara vrijedan Bighorn Mountain ranč.

image
Hayden Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Ovaj u Wyomingu, koji sad čeka novog vlasnika, ima i vlastiti restoran s kuhinjom, prostor za sastanke, staje za konje, čak i karting stazu, a u neposrednoj blizini su i dva jezera s izvorskom vodom. Šuška se kako je upravo spomenuti ranč izazivao brojne trzavice u braku Kardashian - West. Kanye se, naime, želio ondje preseliti s čitavom obitelji, ali Kim se žestoko protivila toj ideji. Sad se pak nagađa kako reper možda prodaje ranč kako bi Kim uvjerio u njihovo moguće pomirenje.

A uz prodaju i kupnju nekretnina, ova po mnogočemu ekscentrična glazbena zvijezda u posljednje vrijeme dala si je prilično truda u pripremanju svoje odmetnute supruge Kim Kardashian za njezin debi u popularnoj emisiji "Saturday Night Live".

image
Hayden Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Reper je navodno osmislio sve monologe reality zvijezde i njezinu životnu ispovijest, od O.J. Simpsona pa do vlastitih mentalnih problema kroz koje je Kim prolazila s njim. Iako je Kardashian još lani u veljači podnijela zahtjev za razvod od Westa, sve su glasnija nagađanja kako par još uvijek razmatra mogućnost ostanka u vezi. Supružnici i roditelji četvero djece zajedno su se pojavili na brojnim događanjima, a zajednički su organizirali i zabave na kojoj se preslušavao Kanyeov album "Donda". Na jednoj od njih Kim se pojavila i u vjenčanici, a West joj je, dok su njihova djeca sjedila u publici, odrepao stih: "Ali došla si kako bi pokazala da si još uvijek zaljubljena u mene".

Ljudi bliski paru tvrde kako ih je rastava zapravo zbližila te da ne žure s razvodom. Kako bilo, papire za razvod Kardashian je predala nakon Kanyeove propale kampanje za američkog predsjednika, ali i javnog mentalnog sloma.

image
Hayden Via Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Da par živi odvojeno, pisalo se i za vrijeme kontoverzne Westove podrške Donaldu Trumpu, a nakon toga je krenula serija ne baš ugodnih iznošenja privatnih detalja. Kap koja je prelila čašu za Kim bila je Westova izjava kako je htjela ići na pobačaj dok je bila trudna s njihovom danas osmogodišnjom kćeri North.

Iako je dotad na društvenim mrežama bila neupitna podrška Kanyeu bez obzira što on radio, to je bio trenutak u kojemu je odlučila okončati brak. Možda je i Kanyeovo preseljenje iz Wyominga nazad u Los Angeles, gdje namjerava otvoriti školu The Donda Academy za talentirane mlade košarkaše, korak bliže pomirenju s Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:02