CELEBRITY SVAĐA

Kanye West opet luduje, obrušio se na poznatu pjevačicu: ‘Ispričaj se ili neću nastupiti na Coachelli!‘

Reper je zaključio da se višestruka dobitnica Grammyja na svom nedavnom nastupu obrušila na njegova prijatelja Travisa Scotta

Kanye West; Billie Eilish

 AFP

Kontroverzni glazbenik Kanye West zaprijetio je kako neće nastupiti na festivalu Coachella, sve dok se njegova kolegica Billie Eilish ne ispriča Travisu Scottu, nakon što je zaključio da se višestruka dobitnica Grammyja na svom nedavnom nastupu obrušila na reperova prijatelja.

- Ispričaj se Travu i obiteljima ljudi koji su izgubili živote... Travis će biti sa mnom na Coachelli, ali sad mi treba da se Billie ispriča prije nego što ondje i nastupim - napisao je Kanye na Instagramu, a Eilish mu je izravno odgovorila riječima: "Doslovce nikad nisam rekla ništa o Travisu. Samo sam pomagala obožavateljici".

Podsjetimo, Billie Eilish početkom veljače započela je svjetsku turneju "Happier Than Ever" u New Orleansu, a nedavno je prekinula vlastiti nastup u Atlanti kako bi pomogla obožavateljici koja je, čini se, imala napadaj astme.

- Imamo li inhalator? Možemo li ga nabaviti? Dajte djevojci malo vremena i prostora, nemojte stvarati gužvu oko nje - rekla je Eilish s pozornice i oduševila sve prisutne. Mnogi su njezin potez protumačili kao "pljusku" Travisu Scottu, na čijem je nastupu u studenome prošle godine, na festivalu Astroworld, zbog sigurnosnih propusta u stampedu poginulo deset fanova.

- Travis nije imao pojma što se događa dok je bio na pozornici i bio je jako povrijeđen zbog onoga što se dogodilo - komentirao je Kanye, no mnogi korisnici Twittera ipak misle drugačije.

- Ovako se brine za ljude, Travise, gledaj i uči - poručili su nakon Billieine intervencije.

Baka i djed najmlađe žrtve s Astroworlda, devetogodišnjeg Ezre Blounta, kritizirali su Westa zbog njegovih neumjesnih komentara, prenosi BBC.

- Kakva idiotska stvar za reći - izjavio je djed Bernon, a baka Tericia dodaje kako apsolutno podržava Billie jer se ona barem "istinski brine o ljudima koji idu na njezine koncerte".

- Samo mislim da je posve ludo od Kanyea što je uopće dopustio da taj zahtjev za ispriku uopće izađe iz njegovih usta - zaključila je baka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:45