NAŠAO I PARTNERA

Kanye West ima neobičan plan: ‘Želim da beskućnici na revijama nose odjeću s mojim potpisom‘

Navodno s brendom Skid Row Fashion Week radi na novoj liniju odjeće, a glavni cilj mu je pomoći beskućnicima

Kanye West

 Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Kanye (Ye) West ima prilično neobičnu ideju kako riješiti probleme beskućnika u Los Angelesu. Naime, popularni reper želi da beskućnici na modnim pistama nose odjeću s njegovim potpisom, prenosi TMZ.

Kanye navodno s brendom Skid Row Fashion Week radi na novoj liniji odjeće, a glavni cilj mu je pomoći beskućnicima.

Kompanija Skid Row Fashion Week inače zapošljava beskućnice, a dio zarade doniraju onima koji žive u četvrti Skid Row u Los Angelesu, poznatoj po velikom broju beskućnika.

Osnivač tvrtke David Sabastian kaže da su se Kanye i on upoznali ranije ovog mjeseca dok je reper snimao album “Donda 2” u svom studiju u Los Angelesu, koji se nalazi nedaleko od spomenute četvrti. Ubrzo su se odlučili za suradnju, a krajem veljače će ju i predstaviti. Reper će navodno svu zaradu donirati za pomoć beskućnicima.

- U Skid Rowu trenutno živi 60 tisuća ljudi - navodi brend u videu kojim promoviraju novu kolekciju.

- Tisuće muškaraca, žena i djece žive u šatorima i na ulici jer naša vlada odbija potrošiti 3 milijarde dolara koje imaju u rezervi kako bi iskorijenili ovaj rak koji nazivamo beskućništvom - stoji u videu.

- Kupovinom odjeće brenda Skid Row Fashion Week pomoći ćete da ih zaposlimo, udomimo, nahranimo... Kupujte liniju odjeće 'Skid Row Fashion Week' i spasite živote, napisali su.

Kanye i Sabastian planiraju organizirati i modnu reviju na kojoj će pistom prošetati beskućnici koji rade u tvornici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:54