LJUBAV U 70-IMA

Kakvog partnera želi Susan Sarandon? ‘Nije me briga za spol, godine, rasu, ali imam jedan uvjet!‘

Tražim nekoga tko se ne boji biti pustolov, ali taj netko svakako mora biti cijepljen protiv covida, otkrila je legendarna glumica
Susan Sarandon
 LOIC VENANCE/AFP

Gostujući u podcastu Caroline Stanbury "Divorce Not Dead", oskarovka Susan Sarandon (74) otkrila je kako se ne žuri pronaći novu ljubav. Trenutačno je, kaže, zadovoljna vlastitom slobodom, ali također je prilično otvorena za ideju da opet bude u vezi.

- Mislim da su dani velikih ljubavi za mene gotovi... Gledajte, osoba s kojom ću moći dijeliti svoj ormarić s lijekovima zbilja mora biti izvanredna! Kad je riječ o budućim potencijalnim vezama, ne zanima me spol - muško ili žensko, svejedno mi je! Ni dob ni rasa nisu mi bitni, kao ni profesija dotične osobe, bitno mi je samo da moj budući partner bude strastven u onome što radi. Tražim nekoga tko se ne boji biti pustolov, nekoga tko se neće izbezumiti ako mi obožavatelji priđu na ulici i kažu: 'O moj Bože, volim te!'. Imam samo jedan uvjet - taj netko svakako mora biti cijepljen protiv covida - rekla je Susan, a prenosi Daily Mail.

Legendarna glumica u podcastu je govorila i o svom jedinom suprugu Chrisu Sarandonu (78), za kojega se udala 1967. kako bi izbjegla protjerivanje s katoličkog fakulteta u Washington D.C-ju, na kojemu su oboje studirali. Susan je imala 17 godina kad je upoznala Chrisa, tad postdiplomca, a nakon sedam godina braka odlučili su kako je najbolje da svatko krene svojim putem.

- Koliko ljudi zapravo može cijeli život ostati u braku s prvom osobom s kojom su spavali? To je prilično postignuće, zar ne - izjavila je glumica, koja je zadržala prezime bivšeg supruga s kojim je izgradila i uspješnu karijeru u Hollywoodu.

Iako je poslije imala nekoliko dugotrajnih veza - uključujući i one s redateljem Francom Amurrijem (62) te glumcem Timom Robbinsom (62), s kojima je dobila troje djece - Susan se nikad više nije ponovno udala. Viđala se i s kolegom Seanom Pennom, glazbenikom Davidom Bowiejem i redateljem Louisom Malleom.

- Ne znam, brak me jednostavno nikad nije zanimao. Ne znam zašto. Moji roditelji bili su vjenčani i nikad na to nisam gledala kao na neku veliku stvar - iskrena je Sarandon.

U podcastu je priznala i da joj je teško pronaći partnera njezine životne dobi jer "muškarci u tim godinama samo pokušavaju sačuvati status quo, grčevito se drže za to što im je ostalo od života te nisu nimalo otvoreni i znatiželjni".

- A koji je moj najveći problem? Taj što se previše brinem za sve, previše radim, previše se ponašam kao njegovateljica, kao nečija majka! Pa tko nakon nekog vremena želi je**ti vlastitu majku? Ne, jednostavno moram naučiti kako se povući i ne raditi sve - zaključila je Susan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:57